International Yoga Day la Bucuresti


Iti place? Click aici sa ii dai share!


yoga 5

In 2014 Adunarea Generala a ONU a declarat oficial ziua de 21 Iunie ca, International Yoga Day, date fiind valorile acestei traditii cu o vechime de peste 5000 de ani si originara din India.

Cu siguranta, Yoga a devenit un mod de miscare careia ii sunt unanim recunscute beneficiile, atat la nivel fizic (imbunatatirea mobilitatii, intarirea articulatiilor, coordonare, echilibru, etc) dar si la nivel mental (calm, antistres) si spiritual, de conectare cu energia Universala.

In prezent Yoga este practicata in toare colturile lumii, de persoane de cele mai diferite varste, apartenente sociale, culturale, religioase sau etnice.

Am inceput acest tip de miscare acum 5 ani, avand-o ca antrenoare pe Ana Cordea si recunosc ca datorita ei am indragit Yoga. Impreuna am tinut cele mai frumoase clase/ore la World Class si am participat la diferite evenimente pe teme asemanatoare sau conexe de care imi aduc aminte cu mare drag.

Intre timp, Ana s-a mutat la Brasov si a infiintat acolo o academie de yoga, iar daca sunteti din zona, cautati-o neaparat.

Reveneind, maine deci este ziua in care si Bucurestiul se aliniaza alaturi de alte mari orase ale lumii, organizand cursuri gratuite de Yoga, pe parcursul intregii zile, pe espalanda Universitatii Nationale de Aparare Caril I .

Cititi mai departe despre Intrenational Yoga Day si intreg programul zilei in postarea prietenei mele Sonia Argint Ionescu, mare iubitoare de sport, dupa cum bine stiti.

Sper sa ajungeti si voi, macar la una din clasele de maine!  🙂

Namaste!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *