Tisa Spa Resort


Iti place? Click aici sa ii dai share!


TISA SPA RESORT

 

La inceputul acestei luni si-a deschis portile un nume nou in piata de SPA si Wellness din Romania, Tisa Spa Resort, la Baile Olanesti.

Zona Olanesti este deja binecunoscuta pentru izvoarele minerale tamaduitoare si pentru centrele sale de tratamente,

Doar asa, ca scurt istoric, se pare ca puterea binefacatoare a apelor minerala din Olanesti a fost descoperita de, bineinteles … romani. Exista cateva ruine in zona care atesta acest lucru,

Abia la inceputul anilor 1800 incepe adevarata munca de analiza si cercetare a izvoarelor iar in timpul dr Carol Davilla apele minerale de la Olanesti sunt trimise la Expozitia din Viena, unde sunt din nou examinate, obtinand Medalia de Aur.

Dupa cum bine stiti, o lunga perioada de timp, aceasta comoara oferita gratis de natura a fost lasata in paragina si degradare, nu mai comentez pe acesta tema.

Revenind la Tisa Spa Resort, dupa mai bine de doi ani de la inceputul constructiei si o investitie de 5,5 milioane de euro aceasta oaza de relaxare devine cel mai mare complex wellness din regiune.

Iubitorii de astefel de rasfaturi beneficiaza de piscine de inot, piscine ludice, jacuzzi exterioare, piscine pentru copii, tobogane, saune, hammam, baie de abur, salina, un spa herbal Casa Naturii, sala de fitness Technogym, zone de relaxare spatioase, baruri si terase si un meniu de tratamente spa extrem de ofertant.

Programele Tisa Spa au la baza acele proceduri traditionale romanesti inspirate din natura dar eficientizate de tehnicile moderne. Mi-a placut mult ideea de a lucra in primul rand cu marci romanesti pentru meniul de terapii, dar ar fi si mai interesant sa isi dezvolte propria linie de produse de ingrijire si spa, adica propriul brand.

Tratamente care poarta semnatura Tisa – Farmacia Naturii – au la baza extracte de plante romanesti (roinita, busuioc, salvie, muscata) pe care le ragsim si sub forma de bai de plante si cataplasme.

Au fost alese extrem de inspirat denumirile diverselor proceduri, nume cu rezonanta pentru noi romanii :  Ritualul Reginei Maria – terapie cu extract de violete, parfumul semnatura al Reginei, Coloana Infinitului –  terapie pentru spate cu namol sapropelic, Pasarea Maiastra sau Tinerete fara Batranete, toate mizand pe beneficiile ingredientilor ectivi din extracte de plante, namol pur, alge etc

Nu am fost la inaugurare, deci nu va pot povesti din experienta personala, dar cu siguranta aceasta deschidere merita mentionata, si poate va inspira la alegerea catorva zile de vacanta.

Daca ajungeti in zona inaintea mea, astept neaparat impresii!

 

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *