Giorgio Armani Beauty


Iti place? Click aici sa ii dai share!


CroppedFocusedImage128064050-50-ArmaniBeautyBrand

 

De foarte curand, Giorgio Armani Beauty si-a facut aparitia pe piata din Romania, am postat deja cateva foto de la eveniment.

Asa cum Giorgio Armani Fashion este definit prin eleganta si linii esentiale, folosind materiale pretioase si rafinate, machiajul Gorgio Armani este minutios dezvoltat, interpretand o absoluta maiestrie a culorii. Semnatura fashion Giorgio Armani se regaseste si in produsele de makeup concepute ca o haina perfect croita, iar designerul aduce o viziune foarte personala in lumea machiajului: riguros dar usor de folosit, lasand sa se vada esenta frumusetii interioare.

Concepute sa atinga perfectiunea si prezentate in ambalaje luxoase, formulele de machiaj seduc si cele mai exigente femei.

Cuvintele cheie: Lejeritate, eleganta si confort…

Regula de baza care se aplica in orice domeniu de la colectiile de moda la cele de machiaj este ca “materialul se va adapta corpului modelului si nu invers”.

Fiecare textura este ca un voal care subliniaza frumusetea naturala a tenului. Aplicarea machiajului evidentiaza, nu ascunde. De la fondul de ten Luminous Silk cu finisare satinata pana la Deisgner Lift, care confera fermitate pielii, toate fondurile de ten Giorgio Armani folosesc optica faciala pentru a evidentia trasaturile. Ultima gama, Maestro nu face exceptie. Textura partial volatila se evapora pentru a crea un ten perfect si luminous.

re-hero-500px

 

Produse emblematice

LUMINOUS SILK – Textura ca de matase, usoara, plina de lumina, finisare luminoasa si senzatie de lejeritate, un maxim de confort la aplicare

Formulat cu pudre micro-sferice pentru luminozitate si estompare asociate cu uleiuri cremoase si agenti de hidratare pentru confort.

ROUGE D’ARMANI – Cel mai confortabil ruj cu o culoare extrem de intensa, ofera confort si rezistenta.

Datorita tehnologiei Color bond, polimerii, pigmentii de intensitate mare si ceara cremoasa formeaza o pelicula 3D usor de aplicat pe buze. Printr-o atingere usoara, culoarea este capturata de buze fara a se estompa sau a fi transferata.

O paleta completa de 24 de nuante in care regasiti emblematiul rosu 400 si viul roz eccentrico 504.

Linia de machiaj Giorgio Armani este disponibila acum în Romania, exclusiv in parfumeria Douglas din Baneasa Shopping City Bucuresti.
_MG_7946-1

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *