AJ/Armani Jeans in Bucuresti


Iti place? Click aici sa ii dai share!


AJ lansare

Acum doua seri am fost invitata si am mers cu mare drag, la evenimentul de lansare Armani Jeans in Romania, in Mall Baneasa Shopping City.

Armani Jeans este un brand pe care aleg sa il port de multe ori in zilele relaxate, cand am nevoie de tinute casual dar chic, asa ca deschiderea magazinului din Baneasa m-a bucurat maxim.

Colectia AJ a fost lansata de dl Giorgio Armani in 1981, pentru cei ce isi doresc un stil vestimentar tanar si contemporan, devenind de atunci unul dintre cele mai de succes branduri Armani.

Linia este compusa dintr-o vasta selectie de stiluri casual si pret-a-porter pentru barbati si femei – camasi, pantaloni, jachete, rochii – alaturi de segmentul de denim care reprezinta esenta colectiei.

Optiunile de denim sunt foarte multe in ceea ce priveste stilul si croiul care variaza de la skinny la regular, cu numeroase variatii de silueta.

Practic, oricine isi poate gasi aici ceva pe masura, ceva ce i se potriveste.

Armani Jeans, avand un ADN tehnologic si inovativ a fost intotdeauna preocupat de problemele contemporane si respectul pentru mediul inconjurator, pana la punctul la care a devenit o provocare etica dar si stilistica. Asadar s-au nascut colectiile care s-au consolidat in mai multe tari prin produse de calitate care respecta mediul.

Pe langa introducerea bumbacului organic, pentru care nu se folosesc substante chimice in cadrul cultivarii si transformarii in fibre, cercetarile se indreapta acum inspre tehnologia prespalarii. Tratamente precum Eco Ice Treatment, o metoda inovativa italiana pentru prespalarea denimului sunt caracteristice angajamentului Armani Jeans de a reduce impactul asupra mediului in productia jeansilor.

Colectia pe care am gasit-o in magazin este toamna/iarna 2015-2016, cea pentru femei fiind construita in jurul a 4 teme diferite: Paris-Texas (stil urban cu accente texane), Precious Sunset (culori solide, materiale pretioase, stralucitoare), Dandy Audacity (o incursiune in istoria modei masculine) si Nordic Desires (forme sofisticate dar minimaliste si liniare).

Deci, pentru fanii Armani Jeans, spor la cumparaturi 🙂 !!!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *