Cina cu diamante pure


Iti place? Click aici sa ii dai share!


teilor

Tot saptamana trecuta (spuneam ca evenimentele si lansarile se tin lant) am fost invitata la unul dintre cele mai stylish si rafinate evenimente din acest an: un dineu presarat cu diamante  marca Teilor.

Totul pregatit in detaliu, restaurantul Joseph, gazda noastra, ornat splendid in alb, romantic, in lumina difuza a zeci de lumanari.

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999 dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta, exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase.

Toate bijiteriile au un design simplu, minimalist, care lasa ca rolul principal sa fie jucat de diamantele de cea mai buna calitate prelucrate in Antwerp, capitata belgiana a diamantelor.

Teilor si-a introdus invitatii in lumea bijuteriilor de poveste, printre diamante, flori, delicatese si multa sampanie; a fost prezentata in premiera noua campanie Teilor 2015-2016, care o are drept muza pe Catrinel Menghia.

Dana Sota si Sonia Argint

Invitatul special Teilor, Linda Vanderschueren, reprezentant al prestigiosului brand de bijuterii Antonellis, a expus traditiile si maiestri bijutierilor din Antwerp, alaturi de cea mai recenta colectie de bijuterii. Colectiile Antonellis sunt disponibile in Romania exclusiv in locatiile Teilor.

Pentru cei pasionati de bijuterii si pietre pretioase, Linda a povestit ce inseamna sa transformi un diamant brut intr-o piatra stralucitoare, despre sortarea lor dupa culoare, calitate si carate (cei 3 C care dau valoare diamantelor), despre cum a luat nastere brandul Antonellis, a carei fondatoare este si ea, alaturi de Anton Schellekens, cunoscut drept master setter al diamantelor.

Reteaua de magazine Teilor este compusa din 10 locatii, aflate in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuretti, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu si Targoviste, urmand tot in acest an inaugurarea unor noi locatii in Brasov si Iasi.

In foto dreapta, incercand superbele inele alaturi de Sonia Argint Ionescu 🙂

Printre invitati am intalnit-o pe Laura Cosoi, Iulia Vantur, Amalia Enache, Diana Enciu si Alina Tanasa.

Asa cum se si spune, “Diamonds are forever” ! And “girl’s best friend” bineinteles!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *