Apa si energia pietrelor semipretioase


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Utilizarea pietrelor semipretioase pentru revitalizarea si energizarea apei este o practica ce dateaza inca din Grecia Antica, iar astazi, traditia a fost redescoperita si adaptata lumii moderne in care traim.

Pietrele semipretioase au capacitati unice de a stoca si transmite energia; cel mai adesea vorbim despre cristalele de quartz folosite la ceasuri sau aparatura de transmisie/receptie, dar fiecare tip de piatra are proprietati si incarcaturi diferite.

Se stie ca, de exemplu, quartzul roz este piatra iubirii, ametistul este piatra intelepciunii si a trezirii spirituale, citrina este piatra abundentei si prosperitatii, iar pietrele pretioase cum ar fi smaraldul este aducatoare de noroc si bunastare sau diamantul – cea mai regala dintre pietre, piatra perfectiunii si a bogatiei. Personal sunt fascinata de puterea cristalelor si de modul in care le putem integra in viata noastra de zi cu zi.

S-au facut nenumarate studii si s-au scris multe carti despre efectul curativ al apei energizate cu ajutorul cristaleor (stiti de exemplu despre Masaru Emoto si cartea sa despre care am mai povestit “Mesaje de la apa si de la Univers”) si toate cercetarile au ajuns la aceeasi concluzie: transformarea apei potabile in apa „pretioasa” se explica prin faptul ca apa, avand o memorie informationala in structura ei moleculara, isi recapata, prin expunerea la energia cristalelor, mesajul initial avut in momentul aparitiei la suprafata Terrei.

Povestea mea de dragoste cu Vitajuwel a inceput acum 3 ani, cand am descoperit aceste produse minuate in Seychelles … practic, intr-un mic colt de lume indepartat dar fabulos. Nu m-as fi asteptat niciodata sa gasesc minunatiile astea tocmai acolo!

Nu mi-am cumparat insa nimic de acolo, dar am venit cu ele in gand,  indragostita de frumusetea obiectelor din sticla si cucerita de pietrele semipretioase… iar, cu prima ocazie, mi le-am procurat din Germania, acolo unde se si produc.

Povestea Vitajuwel

Inventatorul Vitajuwel, Ewald Eisen, a creat aceste sticle superbe, decantoare, baghete cu pietre semipretioase care nu doar ca arata senzational, dar fac si un lucru incredibil : energizeaza si revitalizeaza apa, aducand-o la un nivel comparabil cu apa de izvor.

Acest lucru se intampla in 2007, dupa ani si ani de la prima incercare.

Multi au folosit pana acum metoda prin care pietrele pretioase si semipretioase se introduc direct in apa, cristalele intrand astfel in contact direct cu apa.

Desigur ca in acest mod, pietrele trebuiesc curatate foarte des si cu multa grija, iar contactul direct cu apa face ca diverse substante si impuritati sa treaca din pietre in apa si sa o contamineze.

Prin utilizarea VitaJuwel acest pericol este inexistent, deoarece toate impuritatile din pietre raman in interiorul fiolei. Impuritatile plutesc in lichidul din interiorul fiolei si nu ajung in apa potabila. Aceasta este avantajul decisiv al VitaJuwel.

Fiecare sticla Vitajuwel Via contine o combinatie de pietre semipretioase, in functiile de proprietatile lor: pentru Inspiratie, Echilibru, Iubire, Senzualitate, Pasiune, Ingrijirea pielii, etc…

Modul de actionare al VitaJuwel

Cristalele pretioase din interiorul fiecarei fiole de VitaJuwel, detin forte energetice care se transmit in mod subtil in apa care le inconjoara.

Nu este vorba de forte supranaturale, concret este vorba de frecvente si unde electromagnetice masurabile. Sunt aceleasi vibratii care stau la baza functionarii ceasurilor moderne cu cuart.

De ce sa ai un produs VitaJuwel?

In primul rand pentru ca apa este sursa vietii, iar apa pe care o bem trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

O sticla Vitajuwel Via poate fi oricand la indemana, pe birou, in masina, la sala; este cool, este stylish, si este absolut superba. Iti garantez ca nu vei mai uita niciodata sa bei apa daca ai o sticla VitaJuwel alaturi 🙂 !

Pentru ca reduci consumul de plastic si deci, footprint-ul de carbon creat de pet-uri.

Pentru ca este cadoul ideal si foarte special, pe care il poti face oricui, dar ti-l poti face mai ales tie.

Pentru ca si animalutul tau de companie merita tot ce e mai bun.

Dupa cum am mai spus, eu sunt indragostita de produsele Vitajuwel, si le consider adevarate obiecte de arta, pe langa calitatile curative pe care le au. Mi-as cumpara cate un produs din fiecare :))) !!

Acum, toate produsele VitaJuwel se gasesc si in Romania, le puteti vedea aici.

Be good & be beautiful!

 

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. 27/02/2019 / 13:45

    Foarte bun articolul, multumesc pentru sfaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *