Crioterapia – ce trebuie sa stiti


Iti place? Click aici sa ii dai share!


238-shutterstock_259696964.jpg.660x0_q80_crop-scale_upscale

Daca sunteti la curent cu cele mai noi trend-uri din clinicile de estetica corporala, probabil ati auzit deja de crioterapie.

Acest “tratament” pe baza de frig (si foarte frig), cu temperaturi scazute pana la aproape minus 200 grade Celsius, a fost initial folosit in dermatologie pentru rezolvarea unor afectiuni ale pielii, ba chiar pentru a trata leziuni precanceroase, care raspund foarte rapid la o astfel de procedura.

Este o terapie aplicata cu succes sportivilor, avand numeroase beneficii la nivel muscular, scade nivelul inflamatiilor, regenereaza celular, imbunatateste calitatea pielii, ba chiar are si efecte anti-age.

Crioterapia intregului corp insa, este o noua tehnica de a slabi. Ea presupune sa intri intr-un fel de camera sau cilindru unde temperatura este foarte scazuta cum spuneam, si unde in doar cateva minute organismul arde peste 500 de calorii. Uau, pare un vis devenit realitate!!! Celebritatile de la Hollywood si nu numai, au dat buzna!

Dar cercetatorii din Statele Unite, in urma unui nefericit accident mortal, au inceput sa analizeze in amanunt aceasta terapie aplicata intregului corp.

Nu au ajuns la rezultate concludente privind siguranta acestei terapii, insa ei recomanda ca ea sa fie facuta in clinici medicale si nu in saloane de infrumusetare, sub supraveghere mediacala permanenta.

Eu nu am incercat crioterapia (desi mi-a fost propusa de cateva centre de beauty din Bucuresti) pentru simplul fapt ca am alergie la frig. La acea vreme nu stiam si alte amanunte.

Daca va tenteaza sa incercati, informati-va bine asupra beneficiilor dar si riscurilor si alegeti locul cu atentie.

Plus, trebuie sa fiti in perfecta stare de sanatate.

Sursa: NewBeauty.com

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *