Contouring – trendul care face furori


Iti place? Click aici sa ii dai share!


macnificent me copy

Mai elaborat decat un machiaj pe care il purtam in fiecare zi, contouring (sau sculpting) este un trend care a castigat din ce in ce mai mult teren.

Purtat la inceput de celebritati, pentru a le defini si transforma trasaturile, acest tip de machiaj este din ce in ce mai accesat si de femeile obisnuite.

Am mers la MAC Baneasa sa vad si eu noua colectie si sa ma las machiata de specialisti.

Impreuna cu Anca am ales produsele de make-up: fond de ten Studio Waterweight, pudra contur Sculpt and Shape Powder, blush Lightsweep/Shadester Burned Pepper, pentru ochi, colectia MACnificent Me x 9 si mascara Haute & Naughty Too Black Lash iar pentru buze, Mattene Lipstick Strutting Fabulous.

Pudra de conturare/sculptare este formata, practic, din doua nuante, una inchisa, care de aplica usor sub pometi, dand un efect de alungire a fetei, iar cea deschisa, care se aplica pe pometi si deasupra lor, in combinatie cu blush-ul.

Pentru ca o conturare prea accentuata poate deveni dificil de purtat daca nu esti la o sedinta foto sau pe un podium de prezentare, MAC foloseste efectul “strobing” – denumire data chiar de unul dintre produsele brandului.

Strobe Cream da un aer subtil, satinat machiajului, facandu-l mai natural si luminos dataorita particulelor din perle; in plus, aduce beneficii reale pielii datorita ingredientilor sai, vitamine si extracte din ceai verde.

Dupa demachiere, Anca a folsit acest produs.

Colectia MACnificent Me a fost creata dupa un concurs tinut anul trecut si in urma caruia MAC a ales sase oameni minunati, unici, pasionati si frumosi, fiecare in felul sau. O diversitate de nuante si culori!

Pentru contur, MAC recomanda trei produse:

SCULPT & SHAPE POWDER 119 RON

CREAM COLOUR BASEĀ  97RON

PREP+PRIME HIGHLIGHTER 107RON

mac sculptmac palet

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. Dana
    17/04/2016 / 08:52

    Dar ce ne facem cand aparem in fata LUI netunate ? ” Interiorul “, sufletul nostru, felul frumos si bun de-a fi, o curatenie corporala sistematica, o vestimentatie fireasca, neostentativa, sunt ingredientele care nu ne vor trada.. dimineata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *