Bobbi Brown se lanseaza oficial in Romania


Iti place? Click aici sa ii dai share!


with eduardo

Joia trecuta, brandul de make-up super cunoscut si super apreciat international, Bobbi Brown, si-a facut lansarea oficiala in Romania.

Pentru pasionatele de beauty ca voi, nu cred ca trebuie sa povestesc prea multe despre acest brand, numele vorbeste de la sine si sunt sigura ca il cunoasteti deja.

Voi aminti ca Bobbi Brown si-a lansat prima colectie de 10 rujuri in 1991, identificand apoi o nisa noua – machiajul natural, spre care a mers cu precadere in dezvoltarea brandului sau.

In timp, paleta de make-up s-a completat cu toate produsele necesare unui machiaj integral si in plus, cu o linie de skin-care.

Bobbi Brown a scris opt carti cu insctructiuni in ceea ce priveste frumusetea, stilul de viata si arta machiajului, fiind prezenta in nenumarate reviste glossy, emisiuni TV dar si in mediul on-line.

La lansare a venit Directorul artistic pe Europa si Orientul Mijlociu,India si Africa,  Eduardo Ferreira  – carismatic si plin de umor, (cu care sunt si in foto de altfel), facandu-ne o demonstratie de machiaj cu cele mai noi produse Bobbi Brown.ShimmerBrickconcealer

Printre favoritele mele se numara Shimmer Brick in diverse culori, un iluminator “must have” din punctul meu de vedere, dar si tusul negru sau mascara Smokey Eye.

Plus, pensula pentru blush.

Nu am incercat linia de skincare pentru pregatirea si ingrijirea pielii, dar o voi face de indata ce magazinul va fi deschis.

Intrega colectie Bobbi Brown se va gasi in curand in Baneasa Shopping City.

Va voi tine la curent si cu momentul deschiderii oficiale a magazinului, deci fiti pe faza!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

  1. Monica
    13/10/2015 / 00:54

    Buna Dana! Spune mi te rog ce parere ai de radiofrecventa pt zona fetei…ajuta? Si imi poti spune intre lipo laser si cavitatie ce ar trebui sa aleg pt abdomen, solduri cospse.cavitatie am mai faxut dar lipo laser nu stiu cat de eficient e.

  2. Dana Sota
    16/10/2015 / 08:23

    Buna Monica, nici eu nu am incercat acest lipo laser si nu am feedback pt efectele lui. Radiofrecventa functioneaza pt zona fetei si gatului f bine, dar trebuie facute minim 6-8 sedinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *