Mascara trial – rezultatele mele


Iti place? Click aici sa ii dai share!


MASCARA

Stiu ca asteptati de ceva vreme rezultatele testului meu, sincera sa fiu, si eu eram taaaare curioasa…

Spuneam ca sunt o fidela utilizatoare a YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, este un produs care mie personal, mi s-a potrivit si l-am folosit ani de-a randul.

Mai spuneam ca genele mele sunt unele absolut normale, nu sunt generoase de la natura, asa incat am cautat mereu o mascara care sa mi le defineasca, sa-mi dea alungire si volum.

Voi imparti cele 11 produse testate de mine in categorii, pentru a putea si voi sa regasiti ceea ce credeti ca vi se potriveste.

Favoritele mele

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils – noua formula, pe langa volum intens si culoare, ofera si ingrijire, datorita provitaminei B5, care intareste si protejeaza genele. Este nevoie de un singur start, ceea ce face ca aplicarea sa fie foarte rapida.

Lancome Grandiose Wide Angle Fan Effect Mascara – forma “swan neck” a baghetei face ca aplicarea sa fie foarte precisa, culoarea este intensa, deci am aplicat-o intr-un singur strat. Da volum dar si alungeste.

MAC Zoom FastBlack Lash – “drama lashes” , volum, alungire si curbare dintr-o singura aplicare., negrul este super dens, o mascara potrivita pentru un machiaj de seara.

Volum si alungire

MAC Studio Sculpt Superblack Lash – are o perie atipica, cu perisori doar pe o parte a baghetei, tusul este negru intens, insa pentru mai mult volum si definire este nevoie de doua aplicari.

Burjois Volume Reveal – volumul este dat de peria groasa, dar pentru efectul dorit de mine este nevoie de doua straturi, poate chiar trei, Foarte ingenioasa si utila oglinda-lupa de pe tub, chiar ajuta la aplicarea mascarei in orice conditii …

Make Up For Ever Excessive Lash – peria cu doua feluri de fibre incarca foarte bine genele de la radacina pana la varf, Tusul este negru si gros, bagheta scurta, se aplica usor, fara sa se stranga pe gene. Pentru a avea parte si de curbare, MUFE recomanda folosirea ondulatorului de gene inainte de mascara. Eu nu l-am folosit,pentru ca nu ma pricep 🙂

Benefit They’re Real Lengthening Mascara – este considerata una dintre cele mai bune mascara pentru alungire. Separa genele bine si este disponibila si in alte culori (maro, albastru)

Urban Decay Perversion – tusul este cremos, nici ucsat nici foarte umed, asa ca alunca usor pe gene; imbogatit cu un complex de proteine si aminoacizi, inclusiv glicogen marin.substanta recunoascuta pentru ca stimuleza cresterea, miere hranitoare si colagenul marin pentru protectie. Imi place compozitia, l-as folosi mai de graba ca o mascara de zi.

Givenchy Noir Couture – peria este complet diferita de altele si pare a fi formata din 3 bilute de perisori, puse una langa alta. Acest lucru face ca si genele foarte scurte sa fie capturate si imbracate in tus dar a trebuit sa rotesc bagheta pentru a le atinge pe toate. Genele sunt bine separate, dar volumul nu este exagerat.

Natural

Bobbi Brown Everything Mascara – o mascara de fiecare zi, extrem de naturala, asa cum de altfel este toata linia de make-up Bobbi Brown.

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara – ofera mai mult volum ca produsul anterior, genele sunt mai bine definite si incarcate, dar tot pe genul “spre natural”. Pentru genele dese, este un produs ideal de aplicat in combinatia unui machiaj sofisticat, de seara. Nu se intinde si nici nu se strange, rezista bine la umiditate.

Sper ca aceste randuri sa va faca mai usoara urmatoarea alegere, cand mergeti sa cumparati MASCARA, un “must have” al trusei nostre de make-up!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *