Roller lash by Benefit


Iti place? Click aici sa ii dai share!


8806327910430Pe la mijlocul lui februarie, Sephora ma provoca la un “blind test”, despre care am si scris, bineinteles.

Primisem o mascara fara brand, iar eu urma sa “ghicesc” totul despre ea: daca este pentru volum, alungire sau curbare, si carei firme ii apartine.

Descrierile mele s-au potrivit perfect, mai putin brandul … eu am banuit ca este Sephora, dar de fapt, acum cand am primit produsul,  era Benefit !

Roller Lash poate fi intr-adevar considerat un fel de  bigudiu pentru gene, peria preia si separa fiecare fir de geana, il ridica si curbeaza, iar formula dureaza pana la 12 ore.

Ca sa dau si niste cifre, despre Roller Lash se spune ca:

– ridica genele cu 97%

– curbare de durata 87%

– ochi ce par mai mari si mai deschisi 94%

Make-up artistii americani care au testat produsul sustin ca nu mai au nevoie de ondulator de gene (pe care ei il folosesc in mod obisnuit) si ca aceasta mascara este de ajuns.

Si pentru ca la fel de importanti sunt si ingredientii, Benefit a inclus in Roller Lash provitamia B5 si serin, pentru beneficiile lor de ingrijire a firului de par.

Desi este un produs water-resistant, se demachiaza usor, are un finish satinat, iar culoarea (daca o pot numi asa),  este negru-cerneala.

Imi place mult capacul, care este cu totul deosebit fata de ceea ce am incercat pana acum. Si nu vorbesc doar din punct de vedere estetic, ci si functional.

Poate nu vi se pare o chestie importanta, dar capacul este cauciucat, ceea ce face ca produsul sa fie inchis si deschis cu usurinta, fara sa alunece mana pe el.

De multe ori mi se intampla sa am mana proaspat cremuita si sa nu pot deschide din prima mascara mea favoarita….deci, si aici adaug un plus.

Daca vreti super efect dramatic,  aplicati mai intai Roller Lash si apoi They’re real! lengthening mascara.

Sau orice alta mascara de alungire 🙂 !

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

  1. monica
    20/03/2015 / 12:37

    Suna interesant, trebuie incercat.eu acum folosesc Le volum de la Chanel si e minunat si de mai bine de 6 luni folosesc un ser Revitalash Advanced si pot spune ca se vad resultatele.genele sunt mult mai lungi.Dana, vroiam Sa te intreb care este in medie perioada de valabilitate a unei mascara?

  2. Dana Sota
    24/03/2015 / 10:16

    Buna Monica, mutumim pt feedback 🙂 ! In general este de cateva luni de la deschidere, oricum daca nu este folosita se ingroasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *