Biorevitalizarea


Iti place? Click aici sa ii dai share!


mezoVa spuneam ca in aceasta primavara mi-am propus sa incerc tratamente noi; programul pentru revitalizarea si redensificarea tenului mi-a fost facut de dr. Oana Spanu, si consta in cateva tratamente cu laser (despre care am scris deja) si cateva sedinte de mezoterapie.

Nu am mai facut mezoterapie clasica pana acum, ci doar homeopata, asa ca si eu sunt curioasa sa vad efectele.

Am ales o fotografie cu frumoasa Valentina Pelinel, care a apelat si ea la aceasta procedura, tot la cabinetul dnei doctor Spanu.

Deci, biorevitalizarea sau mezoterapia este o procedura de reintinerire a fetei, gatului, decolteului si mainilor, minim invaziva, care presupune introducerea unor cocktail-uri de vitamine, minerale, antioxidanti in baza de acid hiauronic. Metoda de administrare poate fi prin microinjectii nedureroase in piele sau prin utilizarea unui dispozitiv de tip roller care faciliteaza patrunderea substantelor la nivel cutanat.

Pentru mine a fost aleasa prima varianta – mircroinjectiile, pe care nici nu le-am simtit, tenul fiindu-mi acoperit cu un strat de crema anestezica inaintea inceperii tratamentului, iar acul fiind foarte fin.

Se recomanda efectuarea a 3 sedinte de biorevitalizare la interval de 2-3 saptamani, care aduc un aport consistent de aminoacizi vitali de tipul glicinei, lizinei, prolinei si leucinei, dar si refacerea densitatii si elasticitatii pielii, prin introducerea difuza de acid hialuronic. Se insista pe zonele care au mai multa nevoie, riduri fine, piele lasata, zone uscate,

Recuperarea dureaza cateva ore, depinde de fiecare ten in parte, dar in principiu, dupa 4-5 ore nu se mai cunoaste nici o urma. Rezultatele se vad deja de a doua zi, pielea tratata devine mai ferma, mai plina, mai luminoasa.

Un mare avantaj pe termen lung este combaterea stresului oxidativ, densifierea retelei de colagen si elastina, prin stimularea generata de acidul hialuronic, dar si de o capaciate mai mare de retinere a apei. Rezultatele dureaza pana la 6 luni, apoi sedinta trebuie repetata.

Biorevitalizarea nu se adreseaza numai fetei, previne si trateaza eficient si zona gatului, decolteului si mainilor, expuse frecvent la ultraviolete, spalat excesiv si factori nocivi, cum ar fi poluarea.

Parerea mea: este cu siguranta una dintre procedurile minim-invazive cele mai eficiente, cu rezultate imediate, dar si pe termen lung. De incercat!

Mai multe despre biorevitalizare dar si despre alte proceduri, puteti citi pe site-ul www.oanaspanu.ro

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *