Extensii de sprancene


Iti place? Click aici sa ii dai share!


FullSizeRenderTotul a inceput cu extensiile de par, apoi, acum mai bine de 10 ani, cu extensiile de gene. Acestea au fost adevarate revolutii in lumea industriei de beauty, si deci, asa cum era si firesc, au urmat si extensiile de sprancene.

Ideea extensiilor de sparncene a venit tot din Asia, mai precis Japonia, face furori in State si este pe cale sa fie apreciata si noi in tara. Sprancenele sunt extrem de importante pentru chipul nostru, pentru fizionomoa si echilibrul fetei, de aceea pensatul si forma lor trebuie sa fie bine alese.

Sprancenele bogate dar bine intretinute si conturate denota tinerete, spre deosebire de cele excesiv pensate, care imbatranesc si pot ne schimba radical trasaturile.

Am intalnit o veche colaboratoare, pe Monica, care mi-a spus ca este una dintre putinele romance specializate in astefel de extensii, si bineinteles, m-a invitat sa incerc si eu.

Procedura mi se pare o adevarata salvare pentru femeile care s-au pensat prea mult si carora nu le mai cresc fire noi, arata extrem de natural si este o alternativa infinit mai buna la tatuaj (care, din punctul meu de vedere, este de cele mai multe ori, prost realizat).

M-am asezat, deci, comod pe patul de masaj, dupa ce am ales impreuna cu Monica culoarea cea mai potrivita. I-am spus ca nu doresc sa imi schimbe forma, ci doar sa le faca usor mai “pline”. Culorile variaza de la negru inchis, pana la blond foarte deschis, iar firele sunt super fine, pe diferite dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca pe toata lungimea sprancenei.IMG_5861

Operatiunea consta in aplicarea firelor de extensie in continuarea celor existente, cu ajutorul unui adeziv invizibil cu cohiul liber.

Daca este cazul, se pot umple si anumite goluri sau prelungi linia sprancenei,  lipind extensiile direct pe piele.

Monica mi-a aplicat cam 100 de fire (adica destul de putine) si procedura a durat 45 de nimute.

In prima foto vedeti un “Before & After” iar in a doua este un plan apropiat al noii mele sprancene 🙂

Parerea mea : este clar o varianta excelenta pentru un eveniment important, atunci cand vrei sa arati perfect. Am intrebat pe toata lumea cu care m-am intalnit daca sesizeaza ceva la sprancenele mele, si nimeni nu si-a dat seama despre ce e vorba…. deci aratau foarte natural.

O problema ar fi intretinerea; cu cat ai mai multa grija de ele, cu atat tin mai mult. Trebuie evitate cremele aplicate direct pe sprancene, apa sau transpiratia, demachierea, etc . Deci, practic, ar trebui atinse cat mai putin… sau deloc.

La mine au durat in jur de o saptamana, dar “eliminarea” firelor puse s-a facut gradual, deci firesc. Recunosc insa ca nu am respectat toate conditiile.

Daca se doreste un efect de durata, se poate merge la intretinere, dupa o saptamana, zece zile, pentru a reface si ajusta acolo unde este cazul.

Moni Nicolae este Maistru stilist Xtreme Lashes si poate fi gasita aici .

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

6 Comments

 1. Constanta
  09/05/2015 / 10:07

  La multi ani,Dana,sa ai o viata frumoasa si sa ne inspiri in continuare!

 2. Kaia
  09/05/2015 / 18:51

  La Multi Ani draga mea! Multe, multe zile minunate!

 3. Dana Sota
  14/05/2015 / 08:49

  Multumesc mult Kaia 🙂 <3

 4. Dana Sota
  14/05/2015 / 08:50

  Multumesc tare mult Constanta!

 5. Alina
  01/04/2018 / 21:55

  Pe site-ul indicat nu se poate gasi Monica Nicolae .Poate o adresa mail sau un nr de tel ? Multumesc. Alina

 6. Dana Sota
  04/04/2018 / 08:22

  Din pacate nu mai am alt contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *