Vino la seara de arome


Iti place? Click aici sa ii dai share!


aromatherapy-bottles

“Exista o forta de convingere a aromelor mai puternica decat imaginile si sunetele. Aromele sunt una cu respiratia si cu suflul vietii. De aceea, cine devine stapan peste arome stapaneste si inimile oamenilor!”  Rudyard Kipling

 

Aromele sunt cele mai vechi elixire ce deschid sufletul si inima oamenilor pentru iubire. Aromele actioneaza direct asupra starii emotionale si reprezinta o cale straveche de vindecare a sufletului. Hipocrate, parintele medicinei spunea ca pentru a fi sanatos este bine ca in fiecare zi sa faci un masaj aromat si o baie parfumata.

 

Uleiurile esentiale pot juca rolul de doctor, consilier, confesor, terapeut sau prieten in functie de nevoile profunde ale fiecarei persoane. Intrucat pot fi numite creatii divine,  atunci cand sunt aplicate corespunzator ele elibereaza emotional, purifica mintea, inalta spiritul, vindeca fizic si previn bolile.

Arta de a folosi parfumul uleiurilor esentiale imbina stiinta cu magia. Inca din Egiptul antic, aromele erau folosite  ca instrumente foarte valoroase pentru:

– redobandirea sanatatii si cultivarea longevitatii;

– in arta frumusetii fiind adevarate elixiruri de reintinerire;

– in purificarea si echilibrarea spatiilor;

– in dezvoltarea personala pentru prosperitate si succes;

– in evolutia spirituala.

 

 

Acum, cand lumea se schimba rapid, cand viata este plina de tensiuni si stres, oamenii au nevoie de instrumente puternice pentru a se proteja energetic, pentru a restabili armonia in viata lor si pentru a imbunatati toate posibilitatile oferite de viata.

 

Integrarea parfumului uleiurilor esentiale  in viata noastra este o cale de expansiune personala pentru a ne maximiza potentialul individual si pentru a ne trai viata cu bucurie si gratie.

 

Vino alaturi de mine si de Cerasela Pere, aromoterapeut si specialist in vindecare energetica, luni, 3 martie, ora 17.30, pentru o incursiune fascinanta in lumea aromelor si a uleiurilor esentiale; vei afla cum ne pot ajuta aceste esente pretioase sa ne infrumusetam viata, zi de zi.

 

Locatia este una de exceptie, Die Therapie Lounge, o vila superba in zona Casin, un loc unde poti sa te rasfeti cu tratamente faciale, masaje si tot felul de alte terapii anti-age, iar gazda ne va fi dna dr Denisa Bogdan.

Si daca tot vorbim despre arome, vom oferi celor prezente, prin tragere la sorti, doua premii: 

un parfum ELIE SAAB le Parfum L’eau Couture 50 ml in valoare de 301 lei  si un Bioaromatic Candle Massage de 60 de minute in valoare de 150  lei.

Taxa de participare este de 90 de lei, va rog sa va inscrieti cu numele si numarul de telefon pe adresa mea de mail, kantarya@yahoo.com

Va aspteptam cu drag  in limita locurilor disponibile.

 

 

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *