Trucuri pentru o piele bronzata


Iti place? Click aici sa ii dai share!


web_darkchocolate_open_2

Chiar daca vara, mai ales, ne ferim de soare si ne blindam cu SPF, tanjim cumva dupa pielea bronzata.

Pielea alba de multe ori pare bolnavicioasa, nemaivorbind ca se vad absolut toate imperfectiunile fetei si corpului, de la pori dilatati la celulita.

Pudra bronzanta, ca si produs de make-up, este in topul preferintelor mele.

Este versatila, pentru ca o folosesc si ca fard de obraz, sau pentru sculpting, sau pur si simplu pe toata fata; este usor de folosit, si nu prea poti da gres cu ea, iar daca alegi nuanta potrivita, poate arata foarte natural.

Mai este nevoie si de o pensula de calitate, pentru a distribui in mod egal pudra pe fata.

Pentru ca pudrele bronzante sa arate impecabil pe piele, tenul trebuie sa fie bine curatat/exfoliat, fara celule moarte sau puncte negre, apoi bine hidratat, de preferinta cu un produs usor, oil-free.

Pudrele bronzante sunt cea mai buna si sanatoasa varianta atunci cand vrei ca tenul sa iti arate ca sarutat de soare – cum se spune, asa ca am facut cateva alegeri pentru sezonul cald.s1274604-main-hero-300

Too Faced  РDark Chocolate Soleil deep / tan matte bronzer este inspirata din varianta sa mai deschisa (Chocolate Soleil Bronzer), un best Рseller al brandului. Este plina de anti-oxidanti, datorita pudrei de cacao Рcare miroase delicios, nu are particule irizate, de aceea este foarte potrivita si pentru conturarea fetei.

Make Up For Ever – Mat Bronze este o pudra minerala bronzanta care lasa tenul subtil colorat, natural si mat. Este formulata 100% cu pigmenti minerali, are o textura matasoasa, nu contine uleiuri si nici parabeni. In plus, este water-proof, ceea ce mi se pare un mare avantaj, pentru zilele petrecute in caldura mare sau la plaja.m10751067_305770_hero

Sephora Poudre de Soleil irisee este un mix foarte reusit de nunate, astfel incat rezultatul final este de “bonne mine”, cum spun francezii. Nici prea inchisa, nici prea deschisa, nici prea mata, nici prea irizata, aceasta pudra poate fi folosita tot timpul anului, pentru un efect natural.

In continuare, printre favorite mele raman Terracotta de la Guerlain, Le Prisme de la Givenchy, sau Bronzing Duo Poudre Soleil Minarele cu SPF 15.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. Marioara
    12/04/2015 / 06:41

    Buna,Dana te rog sa-mi dai cateva variante de creme pentru tenul mixt,si o baza de machiaj care ti-a placut in mod deosebit,pentru 24 de ani.Multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *