SEXTING by Loredana Groza


Iti place? Click aici sa ii dai share!…da, este titlul primei carti scrise de Lori…asta pentru cine nu a auzit/citit inca despre ea. Ei, poate veti spune…”toata lumea scrie carti acum”..ceea ce este in parte adevarat. Dar asta insemna ca se citeste in Romania, ceea ce este, mai presus de toate, un lucru de apreciat. A scrie si publica o carte inseamna, dupa cum imi spunea Corina, editoarea mea (si a Loredanei), “the ultimate thing”. Sa-ti vezi cartea pe raftul unei librarii, sa ti se spuna ca ceea ce ai scris tu este cu adevarat inspirational, sa aduci celor care te citesc schimbari cu adevarat importante in viata…este intr-adevar un sentiment unic! Cu ocazia asta iti vezi si adevartii prieteni, pentru ca aparitia unei carti, surprinzator, creeaza invidii enorme, chiar mai mari decat a avea o emisiune la TV (si asta am simtit-o pe pielea mea).


Revenind la cartea Loredanei, ceea ce a scris sunt de fapt gandurile despre placerile, dorintele, slabiciunile ei, prezentate fara perdea, fara inhibitii si prejudecati. Textele sunt amuzante, scrise simplu dar foarte spumos, usor de citit…o carte perfecta de vacanta. Sexting este un cuvant nou intrat in dictionarul limbii engleze si inseamna o combinatie intre “sex” si “texting”, noul trend in in conversatia despre sex, care presupune trimiterea de mesaje, fotografii, etc cu tenta sexuala, prin interemdiul telefonului mobil.
Maine la ora 17.30 va fi lansarea oficiala a cartii la Diverta Mall Vitan, cu sesiune de autografe si tot tacamul. Deci, daca sunteti prin Bucuresti, aveti un pic de timp si vreti o carte cu autograful Loredanei, va asteptam cu drag pe toti la mall (voi fi si eu acolo, in calitate de organizator).

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *