Scoala Dental Office Managers


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Schimba povestea carierei tale si fii unul dintre primii specialisti in management dentar din tara!

Inscrie-te pana in 15 Martie la Scoala Dental Office Managers si platesti cu 50€ mai putin

 

Dragele mele, mi s-a parut foarte interesant proiectul Dentestet, de a crea o scoala specializata in management pentru clinicile stomatologice,  asa ca  vi-l prezint si voua.

Poate doriti o schimbare in cariera sau poate lucrati deja in domeniul stomatologiei si vreti o specializare in management; daca ideea va surade si vi se pare ca vi se potriveste, cititi mai departe!

 

” Cati dintre voi ati avut o programare la stomatolog si, din cauza intarzierilor, ati fost nevoiti sa asteptati prea mult timp inainte de a fi preluati de medic? Un disconfort major pentru pacienti, dar si pentru medicul depasit de sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca.

Aditional unui act medical fara cusur, medicul stomatolog trebuie sa se asigure ca si celelalte aspecte ale clinicii dentare sunt perfect functionale. Iar lipsa unui specialist care sa coordoneze activitatea clinicii dincolo de scaunul dentar determina o experienta neplacuta a pacientului in cabinet, dar si o atmosfera tensionata in cadrul echipei.

In curand, insa, lucrurile se vor schimba! Solutia vine din partea Scolii Dental Office Managers, primul program de entry si middle level management din Romania care formeaza specialisti in managementul clinicilor dentare.

Infiintata de liderul serviciilor de medicina dentara din Romania, DENT ESTET, sub indrumarea Asociatiei Americane Dental Office Managers, Scoala DOM vine in intampinarea clinicilor si cabinetelor dentare din Romania cu o serie de cursuri de pregatire sustinute de experti de top din domenii de interes pentru dezvoltarea unui business stomatologic. Aspectele de marketing, de strategie in mediile sociale sau cele destinate cresterii constante a profitabilitatii companiei sunt doar cateva din cunostintele pe care studentii Scolii DOM si le vor insusi pana la sfarsitul celor 3 luni. Iar vestea buna este ca oricine poate participa la aceste cursuri, indiferent de experienta in domeniu.

Daca faci parte din personalul non-medical al unei clinici dentare sau, pur si simplu, ai nevoie de un ghid de cariera, Scoala DOM iti ofera know-how-ul si instrumentele necesare pentru administrarea cu succes a unei clinici dentare.

In doar 3 luni poti deveni specialist in managementul stomatologic! Profesorii scolii DOM iti vor arata cum sa imbunatatesti serviciile unei clinici stomatologice in functie de factori precum: cerintele pacientilor, concurenta, politica interna, pregatirea personalului, eficienta timpului si a spatiului utilizat etc.

image

Daca simti nevoia unui nou impuls pe plan profesional, iti poti testa si imbunatati abilitatile de manager in cadrul celor 3 module de pregatire ale Scolii DOM. Inscrierile sunt active pe site-ul Asociatiei Dental Office Managers Romania pana la data de 15 martie 2014, iar cursantii primei serii beneficiaza de o reducere de 50 euro la taxa de participare.

Afla totul despre Scoala DOM si despre modalitatile de inscriere, accesand site-ul http://www.dentalmanagers.ro sau apeland numarul de telefon: 0754 888 023.

Incepe-ti cariera in management dentar chiar acum! “

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *