Resveratrolul si beneficiile sale


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Ce este resveratrolul ?

Resveratrolul este un antioxidant care poate fi gasit in strugurii rosii, arahide, ciocolata neagra, fructe de padure. Beneficiile sale potentiale anti-imbatranire l-au facut mai popular in ultimii ani in sectorul ingrijirii pielii, dar si cand vorbim despre sanatatea organismului, in general.

Cum functioneaza ?

Conform studiilor, resveratrolul poate ajuta la protejarea pielii impotriva stresului ambiental, cum ar fi poluarea si razele UV. Acest lucru se realizeaza prin neutralizarea radicalilor liberi, care pot duce la stres oxidativ si imbatranire prematura. De asemenea s-a demonstrat ca resveratrolul creste productia de colagen care este esential pentru mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii dar si in prevenirea ridurilor. Resveratrolul poate prelungi chiar si viata celulelor pielii, facandu-le mai puternice si mai sanatoase.

Cand acest ingredient este aplicat topic, sub forma de seruri sau creme, are rol de protectie deoarece are rol puternic antioxidant, reduce roseata, este antiinflamator si calmeaza tenul.

Versatilitatea resveratrolului este unul dintre motivele principale pentru care se regasteste in atat  de multe produse de ingrijire.

Cand ar trebui sa folosesc resveratrol ?

Ca majoritatea antioxidantilor, resveratrolul poate fi aplicat zi si/sau noapte, dar unele formule pot fi usor instabile si sensibile la lumina, asa ca, pentru siguranta ta, este cel mai bine sa fie aplicat pe pielea curata si uscata in rutina de ingrijire de seara.

Resveratrolul in terapiile IV

Descoperirea si utilizarea terapiei intravenoase cu resveratrol joaca un rol semnificativ in imbunaratirea sanatatii si a longevitatii. Studiile au constatat ca resveratrolul poate avea efecte pozitive asupra sanatatii cardiovasculare, reducand riscul de boli de inima si de accident vascular cerebral. De asemenea, acest compus miraculos poate juca un rol important in prevenirea diabetului de tip 2, reducerea inflamatiei si intarirea sistemului imunitar.

Pe langa beneficiile sale pentru sanatate, resveratrolul este, de asemenea, asociat cu longevitatea.

Beneficiile terapiei cu resveratrol IV in comparatie cu alte forme de administrare

Terapia intravenoasa cu resveratrol ofera o serie de avantaje fata de alte forme de administrare a acestui compus. Prin administrarea intravenoasa, resveratrolul poate fi absorbit mai rapid si mai eficient in sange, ducand la niveluri mai ridicate in organism. De asemenea, aceasta abordare poate minimiza riscul de biodegradare sau degradare a resveratrolului inainte de a ajunge in tesuturi.

Concluzie

Terapia intravenoasa cu resveratrol ofera o modalitate promitatoare de imbunatatire a sanatatii si crestere a longevitatii. Cu toate acestea, este important sa consulti intotdeauna un medic calificat inainte de a începe o astfel de terapie pentru a determina dozajul corect si a evalua potentialele riscuri.

Daca doresti o consultatie pentru o astfel de terapie, intra pe site-ul https://www.clinicaoxxygene.ro

Vezi ofertele primaverii si citeste mai multe despre terapia IV cu resveratrol dar si cu NADH – molecula tineretii – aici si aici

Hugs, si nu uita citatul meu preferat,

“Nature gives you the face you have at twenty; it is up to you to merit the face you have at fifty.” Coco Chanel

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *