Ondulatorul de gene


Iti place? Click aici sa ii dai share!


japonesque-go-curl-pocket-lash-curler-pinkVreau sa fac aici cateva precizari, deoarece am primit mai multe intrebari legate de ondulator.
1. Ondulatorul trebuie sa aiba clestisorii in care intra genele din plastic, nu din metal (cel putin cel de sus, care intra in contact direct cu genele). Metalul actioneaza ca o lama, si in timp taie firul de par. Clestisorul de jos trebuie sa fie imbracat in latex sau cauciuc.
2. Evita forma de ondulator “foarfeca” si cauta unul care functioneza prin alunecarea de jos in sus a unuia din clesti (ca cel din imagine).
3. Nu folosi NICIODATA ondulatorul dupa ce ti-ai dat cu mascara, ci totdeauna inainte. Alex Abagiu imi povestea ca a intalnit nenumarate femei care isi dadeau intai un strat de rimel, apoi foloseau ondulatorul, si se intrebau de ce li se rup genele.
4. Ondulatorul de gene nu este un “aparat” de utilizat zilnic, ci la ocazii speciale, cand ai nevoie de un astfel de artificiu. Chiar daca e tentant, lasa-l pentru sambata seara sau si mai rar.
La atelier la Alex Abagiu poti gasi un astfel de ondulator, care in plus se si incalzeste si costa 60 de lei. Tot acolo poti face si comanda, in cazul in care stocul se epuizeaza (el mi-a spus ca s-au dat foarte bine!). Tel: 021 232 97 79
Permanentul de gene mi se pare ca merita facut atunci cand ai genele lungi (cum le ai tu, Raluk) si drepte; este o operatiune simpla si rezultatul e de durata.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:
Share:

7 Comments

 1. Zuzulik
  11/12/2009 / 13:26

  Uhmm Dana ,buna sfaturile ! Si foarte bn ca ne-ai facut trimitere la Alex.Multumim ! 😀

 2. Elena(MD)
  11/12/2009 / 14:21

  Buna Dana, sint o admiratoare de a ta din Republica Moldova, si as vrea sa te intreb cum as putea comanda cartea “Frumusetea se invata”? daca este posibil, zi-mi te rog cum sa procedez!!!? Multumesc mult, o zi buna!

 3. Dani
  11/12/2009 / 14:31

  Citesc mereu ceva interesant la tine pe blog…se poate numi deja “tabiet”…prin urmare continua cu multa forta , pentru ca faci un lucru excelent

 4. Raluk
  11/12/2009 / 14:53

  Multumesc tare mult pentru lamuriri! Le voi trimite si prietenelor mele!
  Un sfarsit de saptamana energizant va doresc!
  Raluk

 5. DanaS
  11/12/2009 / 18:14

  Buna Elena, ma bucur ca am ajuns si acolo 🙂 !!! nu foarte departe de altfel ! Intreb la editura si revin, pup

 6. Elena(MD)
  15/12/2009 / 14:36

  Multumesc mult Dana! si astept raspunsul tau…

 7. DanaS
  16/12/2009 / 11:26

  M-am interesat la editura Elena, pt Rep Moldova nu functioneaza sistemul de ramburs, deci va trebui sa platesti cumva cartea in avans, editurii, in cont. Daca doresti pot da mailul tau sa te contacteze editura. pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *