O noua campanie Dolce&Gabbana!


Iti place? Click aici sa ii dai share!


O sa va scriu astazi despre The one si The One for Men, doua parfumuri au avut un succes rasunator inca de la lansare, din 2008, respectiv 2010. Tocmai de aceea, Dolce & Gabbana sarbatoreste eleganta atemporala specifica cu doua editii de lux: The one si The One for Men, Gold Edition Limited si Platinum.

DG TOLE creative pack shot_couple_low res

Parfumul  The one este o reflectare a femeii care il poarta, calda, delicata sau enigmatica, a carei splendoare se dezvaluie doar celor norocosi.

A aparut, apoi, The One for Men, care nu este doar un parfum clasic, ci o contrapartida masculina plina de rafinament, in care se concentreaza eleganta si senzualitatea.

Untitled

In ceea ce priveste noua campanie Dolce & Gabbana  The One si The One for Men  Limited Edition, aceasta a fost realizata in diferite colturi ale lumii, de la New York la Hollywood si pana in Cinecitta, unul din cele mai mari studiouri de film din lume, aflat nu departe de Roma, in Italia. Pictorialul noii campanii publicitare a fost realizat de Peter Lindbergh, iar protagonstii au fost frumoasa actrita Scarlett Johansson, pe care eu personal o ador, si Matthew McConaughey. Diva cu bucle blonde, in varsta de 27 de ani, a imbracat o rochie neagra din dantela, a avut prins intr-un coc lejer, si a adus aminte alaturi de partenerul sau de epoca de aur a cinematografiei italiene.

Parfumul insusi este un tribut adus acelei perioade: rar, inimitabil, rafinat, pastrand in el perenitatea elegantei si a bunului gust.

In curand o sa avem detalii si despre campania TV, care se pare a fost  filmata de un regizor de Oscar!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *