The Body Shop si noua gama de produse Radiance


Iti place? Click aici sa ii dai share!


In ultime vreme am ajuns sa indragesc tot mai mult produele de ingrijire naturale si organice, asa ca am fost foarte incantanta atunci cand am aflat ca The Body Shop lanseaza gama Radiance, avand la baza ideea de machiaj “vegetarian” prin uleiul de Marula pe care il contine, obtinut prin Community Fair Trade, deci 100% cruelty free.

Noua gama contine 3 produse – un concealer, perle si o pudra compacta – create toate special pentru a conferi tenului atuul perfect: luminozitatea.

Untitled

Concealer-ul Lightening Touch are o textura usoara, care pentru mine reprezinta un punct in plus fata de alte produse de acest fel. Se aplica destul de repede si reuseste sa ascunda semnele oboselii in mai putin de 2 minute, lasand in urma o zona a ochilor care se simte hidratata si proaspata, deloc incarcata.Untitled

Al doilea produs din gama este reprezentat de perlele Brush On, care ajuta la definirea machiajului si confera luminozitate, indiferent de nuanta tenului. Acestea vin in 3 variante, Brush on Sunlight, pentru tenuri de culoare medie, Brush on Radiance, pentru tenuri deschise si Brush On Bronze, pentru tenuri maslinii.

Untitled

Ajungem si la al treilea produs, Shimmer Waves, o pudra compacta in 5 nuante. Disponibila in 3 variante de culoare, aceasta reprezinta un must daca ne dorim sa avem un ten perfect definit si pentru a ne sculpta trasaturile, indiferent de tipul de machiaj pe care l-am ales.

Ca tips and tricks, pentru a crea umbre va recomand sa folositi nuante mai inchise la baza obrazului si sub pometi si ceva mai deschise pe pometi si pe frunte.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *