Christmas Collection 2013 by Givenchy


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Eu sper sa ne mai bucuram cat mai mult de soare, cu toate ca noua colectie Ondulations Precieuse lansata de Givenchy ne indeamna sa ne gandim deja la cadouri pentru Craciun.

Cred ca v-ati dat deja seama ca va voi prezenta astazi colectia speciala de sarbatori a brandului francez, care si-a propus ca anul acesta sa creeze mixul perfect intre putere si subtilitate, intr-o gama care cuprinde toate produsele necesare in ritualul de infrumusetare, de la fard de pleoape si gel pentru gene, pana la oja si rujuri. In plus, cred ca noua colectie poate fi cadoul ideal pentru orice femeie din viata noastra, deoarece ea celebreaza frumusetea, feminitatea si delicatetea, reunind culori clasice – negru, auriu si rosu – pentru a obtine un machiaj discret si elegant in acelasi timp.

 Givenchy-Makeup-Collection-for-Christmas-2013-eye-products

Colectia Ondulations Precieuses aduce cu ea un strop de mister si o stralucire eterna, asemenea aurului, astfel incat aceasta piatra pretioasa a dat si culoarea vedeta a noii game: auriul. Produsele, in numar de cinci, sunt urmatoarele:

Ondulations D’or – considerat un omagiu adus modei, este un fard de pleoape in doua culori care isi contrabalanseaza efectul reciproc: negru si auriu. Nuantele pot fi folosite individual, sau le putem contopi intr-un bronz dens profund, potrivit pentru pielea delicata din jurul ochilor. Nuanta aurie va lumina pleoapa superioara, iar cea neagra care poate fi aplicata sub ochi sau de-alungul liniei genelor, va amplifica intensitatea privirii.

Efectul poate fi intensificat cu ajutorul creionului dermatograf Magic Khol, alaturi de care vom folosi si auriul, pentru a accentua varful pometilor.

Lash Sparkles – un gel transparent cu paiete aurii, care se foloseste peste mascara si confera un plus de stralucire genelor.

Phenomen Eyes – combina negrul si auriul pentru a crea un bronz enigmatic elegant.

Le Rouge Givenchy – este un ruj in editie limitata cu reflexii aurii, ce dezvaluie doua nuante mate de roz natural, combinate elegant.

Le Vernis Givenchny – oja disponibila in doua culori, poate fi folosita pentru a obtine un French inedit cu rosu si varfuri aurii.

 Givenchy-Makeup-Collection-for-Christmas-2013-nails-and-lips

Incepand cu luna noiembrie, produsele din gama Christmas Collection 2013 by Givenchy vor fi disponibile exclusiv in magazinele Sephora.

 (Articol redactat de Ana)

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *