Universul feminin ca sursa de inspiratie: Dolce&Gabbana Intense


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Pasionatele de parfumerie vor fi incantate sa afle ca a ajuns si la noi cel mai nou parfum dedicat in totalitate lor si inspirat de universul misterios al sufletului feminin.

Traditional si contemporan, pasional si matern, spiritual si senzual in acelasi timp, Dolce&Gabbana Intense este o celebrare a puterii unui parfum de a evoca, de incita si de provoca, atribute care converg intr-o sinteza perfecta, inconfundabila, in stilul casei de moda italiene.

Creatorii acestei noi esente, Domenico Dolce si Stefano Gabbana, au recunoscut ca parfumul a luat nastere prin scrutarea universului etern enigmatic feminin: „Adanc, in sufletul oricarei femei Dolce&Gabbana exista o forta nebanuita: o putere si o pasiune, voluptoasa prin intensitate. Momentele in care aceasta pasiune se aprinde, sunt momentele Intense.

 dolce-and-gabbana-laetitia-casta-intense-ad-campaign2

Intense este o alchimie puternica de contraste rafinate, care creeaza dependenta si aprind simturile, incitand la o pasiune puternica. Notele subtile de neroli si mandarina verde sunt contrabalansate prin contrastul intrigant si bogat a doua flori nobile albe: floarea de portocal si tuberoza. Notele calde si rasinoase de santal, alaturi de notele senzuale de mosc, se combina irezistibil cu cremosul Guimauve, definind astfel o prezenta puternica, senzuala, ce captiveaza.

Acestea sunt si atributele definitorii ale fascinantei actrite de origina franceza Laetitia Casta, imaginea noii campanii si totodata intruchiparea perfecta a femeii Dolce&Gabbana, in varianta ei cea mai intensa. Cu ochii albastri cristalini ce se dezvaluie sub genele dese, buzele voluptoase si formele feminite, Laetitia Casta emana appeal-ul sensual si rafinat Mediteranean, purtand semnatura puternic femina a parfumului, care intriga si intoarce capetele.

 DG INTENSE_EDP 50ML_V6_jpg_dl

Dolce&Gabbana Intense se prezinta intr-un ambalaj luxos, care pastreaza, asa cum ne-am obisnuit, o juxtapunere opulenta de senzual si spiritualitate intima. Catifeaua regala din ambalaj, moale la atingere este inspirata din draperiile somptuoase folosite pentru a decora interioarele de palate din Sicilia, in vreme ce sticla aproape opaca in rosu burgund, nuanta preferata a casei de moda, sporeste starea de spirit de teatru. Sculpturala cu linii elegante si un contur impecabil, sticla dispune de un guler masiv auriu si capac visiniu.

Parfumul este disponibil in magazinele Sephora.

(Articol editat de Ana)

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *