Noile truse de farduri Sephora


Iti place? Click aici sa ii dai share!


V-am povestit acum cateva saptamani ca am participat la lansarea colectiei de iarna Sephora 2013/2014 si v-am ramas datoare de atunci cu mai multe noutati, asa ca astazi am o surpriza pentru doamne si domnisoare: va voi prezenta gama de truse de farduri pe care am descoperit-o acolo.

Voi incepe cu trusa de farduri Make Up Academy Palette, despre care as spune ca este visul oricarei femei: lasand la o parte designul simplu si elegant, trusa aduce la un loc 130 de nuante pentru pleoape, obraji si buze, oferind posibilitatea realizarii a sute de look-uri diferite.

make up academy

Mai exact, trusa contine 7 farduri de obraz, 3 corectori pentru ten, 18 eyeliner-uri, 72 de farduri de pleoape, 1 baza fixanta pentru fardul de pleoape, 1 baza fixanta pentru ruj, 28 de gloss-uri pentru buze, deci tot ce avem nevoie pentru a realiza un machiaj impecabil.

Perfecta pentru a fi purtata in poseta si pentru a o avea intotdeauna la indemana pentru corectarea machiajului este trusa Enchanting eye palette, care contine 14 farduri de pleoape si o oglinda intr-un ambalaj decorat in intregime cu paiete. Iar daca va doriti sa obtineti un machiaj fumuriu, eu va recomand trusa Pocket eye palette, care contine 8 farduri de pleoape. Putem combina culorile doua cate doua: o nuanta smoky neagra pentru a fermeca printr-o privire perfect hipnotizanta, si o nuanta smoky bruna, pentru a obtine o privire tandra!

kk

Pentru un machiaj de petrecere reusit, Sephora a conceput trusa-poseta Medium makeup palette si trusa de farduri Mini makeup palette. Prima contine 36 de farduri de pleoape, 12 gloss-uri pentru buze, 4 farduri de obraz si 2 pudre bronzante, iar cea din urma 9 farduri de pleoape, 4 gloss-uri pentru buze si 1 fard de obraz.

mini

Toate produsele sunt disponibile in magazinele Sephora. Tu ce trusa ai alege?

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *