Rasfat sub dus: Sephora Sweet & Cosmic Bath


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Stie toata lumea cat timp petrecem noi, femeile, in baie si de aceea e important ca din multitudinea de produse de pe piata sa le alegem pe cele care sunt cu adevarat de calitate, capabile  sa ne ofere in acelasi timp ingrijirea optima, dar si relaxarea pe care o meritam. Gama Sweet & Cosmic Bath de la Sephora este un candidat serios in aceasta privinta, printr-o serie de produse care promit sa transforme baia intr-un ritual complet de rasfat si ingrijire a pielii. In plus, de la gelul de dus la gomaj, de la sapunul crema la sfera de baie celesta, texturile, aromele si decorurile dau nastere unui superb cadru futurist, asa cum veti vedea mai departe.

Aroma exclusiva a acestei colectii intitulate ENIGMATIC, ia nastere in urma combinatiei dintre notele florale de hibiscus si de floare de portocal cu parfumul puternic de paciuli si de chihlimbar. Iata in continuare care sunt produsele:

 • Incepem cu deja cunoscutul spumant de baie de la Sephora, care vine anul acesta intr-un ambaj nou, cu un flacon minimalist, sofisticat si elegant.
 • Noua gama Sweet & Cosmic Bath ne pune la dispozitie lotiunea de corp Smoothing body scrub si gomajul Creamy body wash, pentru o piele catifelata si delicios parfumata.
 • s
 • Mirror Silver aduce la un loc editiile limitate ale spumantului de baie, ale lotiunii de corp si ale gomajului. Intreaga formula este impachetata intr-o cutiuta argintata integral Premium Box pentru a constitui un cadou pur si simplu perfect.
 • Pentru a completa acest univers futurist si fantastic, putem introduce in apa baii inimioarele argintii Bath pearls Magic wand si o constelatie de petale de sapun, Scented soap flakes. 
 • milky
 • Experienta inedita continua cu miile de paiete holografice care plutesc in sapunul crema de maini Hand wash si in gelul de dus de corp Body sparkle gel.
 • ultima
 • In final, avem si capsulele Creamy Body wash: 14 capsule, 7 arome intr-o cutie inovatoare si inedita, care ne vor lasa pielea moale si frumos parfumata.

Toate produsele pot fi achizionate din magazinele Sephora.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

 1. 20/11/2013 / 09:23

  Un cadou minunat pentru sarbatori… multumim de idee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *