O crema pentru fiecare


Iti place? Click aici sa ii dai share!


FullSizeRender-2

Ati visat sa aveti propriul regim de ingrijire, cu seruri si creme personalizate, create special pentru voi?

Adica sa ii oferiti tenului vostru exact ceea ce el are nevoie, in acest moment?

Daca da, aflati ca acest lucru a devenit posibil si la noi, in exclusivitate in clinicile

S Clinic si Bella Medical Spa.

Lansarea conceptului si produselor UNIVERSKIN a avut loc saptamana trecuta, avand-o ca gazda pe Andreea Berecleanu, care ne-a povestit si exemplificat, alaturi de dr Constantin Stan si echipa de cercetatori francezi, cum se transpune teoria in practica, si care sunt beneficiile unui regin de ingrijire personalizat.

Iata-ma deci completand un formular cu multe intrebari despre stilul meu de viata, tipul de piele si tot ceea ce imi doresc de la un produs de ingrijire. Dupa discutia cu specialistul am primit o reteta cu ingredientii activi de care are nevoie tenul meu.

Pasul urmator: prepararea formulei.

univer skin

Produsul, evident, se pregateste pe loc; intr-un produs de baza se adauga ingredienti activi, in concentratia si cantitatea necesara. Acestia pot fi pentru fermitate (dmae, isofalvone), pentru reparare (aloe vera, vitamina B5), pentru luminozitate (vitamina C), pentru regenerare (retinol) , etc…

Eu am primit doua serumuri, unul pentru dimineata cu vitamina C si altul pentru seara, cu retinol si isoflavone. Pentru ca produsul obtinut este fresh si nu are conservanti, sunt sfatuita sa il pastrez la frigider si sa il consum in 6 saptamani.

Apoi, voi merge la o noua consultatie, cu feedback despre tratament, toleranta si eficienta, acesta urmand sa se modifice daca este cazul.

In plus, am primit o crema de reparare pe baza de peptide si omega 3, pe care sa o aplic dupa ser.

Serurile sunt foarte usoare, se absorb instant, iar in cele cateva zile de cand le folosesc, vad deja ca tenul meu este mai luminos si mai putin incarcat.

Folosirea unor produse personalizate ofera o altfel de experienta in ingrijirea de zi cu zi, si cu siguranta, rezultate mult superioare fata de orice alt produs din comert, indiferent de pret.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

  1. Andrea
    17/10/2016 / 18:32

    Cum va g?sesc ???

  2. Dana Sota
    20/10/2016 / 08:51

    Cel mai simplu este un mesaj privat pe FB, Andra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *