“Mesaje de la apa si de la Univers”


Iti place? Click aici sa ii dai share!


mesaje-de-la-apa-si-de-la-univers_1_fullsize

Este o alta carte pe care o iubesc, pe care am citit-o acum cativa ani, care m-a fascinat si continua sa o faca.

Puterea APEI de a inmagazina si transmite informatie (ca un cristal de cuart din aparatele de transmisie/receptie, de exemplu) mi se pare absolut fascinanta.

“Mesaje de la apa si de la Univers”, este scrista de Masaru Emoto, doctor in medicina alternativa, care si-a dedicat multi ani pentru a studia … APA si care a transpus apoi concluziile sale in cateva carti foarte bine primite de oameni de stiinta si publicul larg deopotriva.

Astefel, APA este prezentata ca fiind, in afara de sursa si esenta vietii, si un element esential pentru omenire datorita puterii si potentialului ei.

Si avand in vedere ca suntem in proprtie de peste 70% apa, este firesc sa fim influentati de toate proprietatile acesteia, cu memoria si sensibilitatea ei.

Si o voi cita pe Louise L Hay (autoare a numerose carti motivationale):

“Ador descoperirile lui Masaru Emoto legate de APA.Sunt atat de pure si de simple si ilustreaza perfect maniera in care gandurile noastre ne influenteaza corpul si lumea in care traim. Daca ii adresezi cuvinte de iubire, apa iti zambeste, daca te superi pe ea, iti raspunde cu aceeasi moneda.”

Cartea ne confirma, prin masuratori clare si dovezi, faptul ce rugaciunile, cuvintele pline de iubire si recunostinta, cuvintele cu conotatie pozitiva, ne pot vindeca nu doar pe noi, ci si planeta pe care locuim. Acestea pot fi impregnate in apa pe care o bem sau pe care o folosim in a ne spala.

O multime de fotografii facute in urma experimentelor lui Emoto pun fata in fata cristale create din apa pura si cristale create din apa supusa microundelor, de exemplu.

Diferentele sunt uimitoare.

 

 

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *