Filmul ”TOXIC”


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Dragele mele, in primul rand va multumesc pentru incurajari si pentru cuvintele frumoase, maine seara sa va ganditi la noi pentru ca vom fi foarte emotionati !
Nu cred ca trebuie sa va mai spun cum am muncit zilele astea, liste, invitati, comunicate de presa, pregatiri aparitii Tv, meniuri, covor rosu, sunat personal VIP-uri pentru confirmari, vizionarea filmului in sala, ca totul sa iasa impecabil, si muuuuulte, muuulte altele de care nu are rost sa va povestesc.
Foarte multe dintre voi mi-au mai cerut invitatii, dar pana maine dimineata cand vom avea confirmarile finale nu va pot spune cu siguranta daca mai sunt locuri. Urmariti deci site-ul meu si voi scrie exact cine poate sa vina, in cazul in care nu este prea tarziu si pentru voi.
Vizionarea de maine este un privata, nu apare in programul Digiplex iar filmul nu va rula in cinematografe in perioada imediat urmatoare. Fiind un film documentar, ne-am indreptat spre televiziuni in prima faza, deci s-ar putea sa il vedeti direct la tv (Doamne ajuta! asa chiar il va putea viziona toata lumea).
Pana atunci, tineti-ne pumnii 🙂 !

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

9 Comments

 1. DeliaS
  04/10/2011 / 22:36

  Succes, draga mea! te urmaresc mereu… am terminat 5 sedinte de mezo la fata la dr.Cristina… botoxul inca ma mai tine… pup tare! 🙂

 2. Oliv
  05/10/2011 / 07:47

  Multa bafta!!! Poate il vom vedea si noi din afara tarii mai repede daca apare la TV 🙂

 3. Lucian
  06/10/2011 / 09:19

  Unde pot sa vizionez si eu filmul in Cluj ?

 4. Adina
  06/10/2011 / 09:27

  Felicitari pt film!! am inteles ca este de o calitate impresionanta…. vroiam sa te intreb cand se va difuza la cinematografele din tara? eu sunt din Iasi si vreau sa-l vad neaparat pt ca ma preocupa foarte mult subiectul.. te pup

 5. POPESCU VALY-GRAZZIELA
  06/10/2011 / 14:25

  Buna ziua, Dana. Sa stii ca m-am gandit ieri seara la tine si la Andrei si v-am tinut pumnii amandorura ca totul sa iasa bine. Si sunt convinsa ca totul a fost bine, stiu ca tu esti o femeie puternica, tinzand spre perfectiune. Am inteles ca filmul nu va putea fi vizionat la cinematograf (cel putin nu in perioada imediat urmatoare), dar ca ar putea fi posibila vizionarea direct la televizor. Daca vei afla ceva in sensul acesta, te rog mult sa ne anunti si pe noi, cele care nu am avut privilegiul sa-l vizionam la lansare. Iti doresc mult succes in continuare in tot ceea ce faci si multa sanatate. La fel si lui Andrei.

 6. 06/10/2011 / 20:11

  Felicitari ptr subiectul filmului si prezentarea sa fi iesit asa cum ti-ai dorit!
  Multe reusite in continuare!

 7. Food
  07/10/2011 / 14:32

  Le recomand tuturor care sunt interesati de subiect si documentarele”Food Fight” , “DIRT! The Movie” , “Food INC” si va rog sa nu picati in alta plasa numita “MANCARE BIO” In spatele acestor produse stau exact aceasi oameni, sunt aceleasi soluri unde se produc, diferenta e Stampila care o lipesc pe produs. Pofta Buna!!!

 8. daniela
  17/11/2011 / 19:48

  Buna ziua,

  Cum putem viziona filmul daca suntem din provincie ? Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *