eTwo Rejuvenare Faciala si Corporala Completa


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Oana Spanu

Asta vara, asa cum arata si fotografia, stateam de vorba cu dr. Oana Spanu, cea care are grija ca tenul meu sa arate impecabil.

Faceam planurile pentru sezonul rece, atunci cand se pot face trataementele de rejuvenare faciala, acele tratamente care necesita evitarea expunerii la soare.

Dr. Oana Spanu, medic specialist dermatologie (si prietena draga) mi-a propus procedura noninvaziva Sublime eTwo, pentru a reda fermitate pielii si a estompa ridurile.

Sublime™ utilizeaza tehnologia noninvaziva Elos ce combina sigur si eficient nivelele de lumina infrarosie si radiofrecventa bipolara pentru remodelarea dermului profund. Incalzirea controlata stimuleaza si repara fibrele de colagen vechi, stimuland totodata productia de neocolagen.

Echipate cu ochelari de protectie, atat eu cat si doamna doctor, perfect demachiata- doar eu,  m-am asezat cuminte la tratament.

Acesta dureaza in jur de 40 de minute pentru toata fata, iclusiv zona gatului, iar senzatia este de incalzire suportabila.

Rezultate tratamentului Sublime™:

  • imbunatateste conturul facial, estompeaza liniile fine si ridurile
  • sterge semnele de imbatranire fara timp de recuperare (tratament noninvaziv)
  • trateaza semnele de imbatranire prematura, pielea lasata de pe fata, gat, barbie , decolteu
  • trateaza in siguranta zona cu riduri si piele lasata din jurul ochilor, sprancenelor
  • trateaza ridurile nazolabiale si din jurul gurii

Eu sunt deja la al trelea tratament, urmand sa fac 4-5 sedinte in total, iar rezultatele incep deja sa se vada. Nu spun doar eu, ci si prietenii cu care ma intalnesc 🙂 !

Tot in aceasta perioada se pot face si procedurile bazate pe Tehnologia Sublative eTwo, cu eficienta sporita pentru tratarea vergeturilor, cicatricilor, petelor maronii.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *