FREYWILLE – ARTA IN EMAIL


Iti place? Click aici sa ii dai share!


colierulmeuMergand prin Viena acum peste 15 ani,  incercand sa-i descopar brandurile autohtone autentice, am trecut pragul magazinului FREYWILLE care pur si simplu m-a fascinat!

O explozie de culori in email si materiale pretioase m-a facut sa visez de atunci la ziua in care voi purta o astfel de bijiterie!

Ca o dovada ca visele se implinesc (chiar daca dupa mult timp 🙂 ), ieri am primit in dar un colier – chiar cel din imagine, o piesa superba din colectia HOMMAGE A CLAUDE MONET .

Recunosc, sunt o femeie care iubeste bijuteriile, in mod special inelele si podoabele pentru gat si imi place sa aflu totdeauna povestea din spatele brandului sau a piesei pe care o aleg.parfum

Pentru mine, alegerea inseamna emotie si o “conectare” cu bijuteria respectiva, trebuie sa ma reprezinte si sa ma “imbrace” , sa simt ca transmit acel “ceva” prin intermediul ei …  sa se contopeasca cu mine, sa fie parte din mine. Altfel, orice bijuterie devine doar un simplu ornament!

Brandul FREYWILLE a luat nastere in anii ’50 iar stilul lui original de creatie a bijuteriilor artistice cu email a cucerit deja peste 37 de tari din cinci continenete.

Creatoarea acestui nou stil, Simone Grünberger-Wille, impreuna cu echipa de designeri, bijutieri si experti in arta emailarii s-au inspirat din trairi umane frumoase: dragoste, bucurie, pasiune si au transformat aceste concepte abstaracte in “wearable” art.

Fiecare noua colectie este precedata de o lunga perioada de inspiratie si cercetare in istoria artei, de cautare continua a originalitatii inspirationale, indiferent ca vorbim de creatii proprii sau omagii aduse unor artisti celebri. Crearea unei noi colectii, de la prima schita si pana la lansarea acesteia, dureaza minim doi ani iar pentru realizarea fiecarei piese sunt necesare intre 80 si 100 de procese diferite, majoritatea dintre ele realizate manual.

fr brat 1_585x768HOMMAGE À CLAUDE MONET – Giverny, Honfleur, Orangerie este colectia inspirata din operale lui Monet care a sursprins incontestabila frumusete a naturii inconjuratoare. Umbrele, reflexiile, efectele de oglinda date de pensula sa, au readus la viata curentul impresionist si au inspirat casa FREYWILLE in crearea ultimei sale colectii.

Pe suprafata pretioasa din email a noului set FREYWILLE – Giverny, toate elementele se intrepatrund armonios: flora, natura cruda, lumina si culorile abstracte pentru care Monet este omnicunoscut. Din dragoste pentru detaliu, artistii FREYWILLE au captat cu ajutorul tuselor impresioniste de penel efectul de oglinda – un dans elegant printre firele de iarba si gradina in floare.

Orice alegeti de la FREYWILLE, fie ca este vorba despre un pandantiv, un inel, o bratara, o esarfa, un cluch de seara, un parfum…sau pentru el…o cravata sau butoni, va asigur ca va fi un cadou minunat de Craciun!

Vizitati neaparat magazinele din Bucuresti de pe Calea Victoriei  118 sau din Baneasa Shopping City si din Timisoara, in Iulius Mall.

Bijuteriile FREYWILLE se pot comanda si on-line aici

 

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *