Cadouri pentru fiecare (5)


Iti place? Click aici sa ii dai share!


1959671_1Seturile cadou create special pentru Craciun de catre REN, brandul de cosmetice britanic, sunt un cadou perfect pentru iubitoarele de produse de ingrijire eficiente dar formulate fara parabeni, coloranti, miros sau alti ingredienti iritanti pentru piele.

Din mai multe variante, am ales pentru voi kit-ul INSTANT BEAUTY BOOSTER – un adevarat salvator pentru tenul tern si obosit. Setul contine Masca de reinnoire Glycolactic Radiance ce produce o reinnoire celulara, improspateaza tenul, reduce liniile fine si porii, Flash Rinse 1 minute facial, un tratament instant de revigorare si Keep Young and Beautiful™ Instant Firming Beauty Shot, un ser ce da fermitate si redensifica tenul pe loc.

moroccan-rose-body-set

Kit-ul pentru ingrijirea corpului cu ULEI MAROCAN, unul dintre cele mai pretioase uleiuri esentiale din lume, este format din doua produse: Gel de dus cu ulei de trandafir marocan,  si Ulei de corp din trandafir marocan, intens hranitor si reparator pentru piele.  Mirosul acestui trandafir este recunoascut pentru proprietatile sale antistres, de echilibrare si armonizare. Un adevarat resfat!

Un alt set care mi-a placut este cel de la YonKa, cu trei uleiuri pentru corp. Fine, cu o absorbtie rapida si o aroma naturala, aceste uleiuri refac si cea mai uscata piele oferind in timpul aplicarii o sedinta de aromoterapie. Ca ingredienti activi regasim uleiul esential de portocale si mandarine, cel de verbina si cel de trandafir. Setul contine 3 uleiuri de corp in editie limitata REPLENISHING BODY OIL – 30 ml, ENERGIZING BODY OIL– 30ml si  RELAXING BODY OIL – 30ml care poti fi folosite in functie de dispozitie si starea de spirit!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *