Beautin Collagen – suplimentul pentru tineretea pielii


Iti place? Click aici sa ii dai share!


BEAUTINZilele trecute am gasit pe birou, intr-un pachet stylish, all black, acest produs!

Fara nicio carte de vizita fara un mesaj sau mail insotitor, nu stiu cine mi l-a trimis, (multumesc, oricum !!!) dar m-am bucurat si impartasesc cu voi.

Am citit si chiar testat diverse bauturi pe baza de colagen si acid hialuronic, menite sa aiba grija de sanatatea si tinerertea pielii, din interior.

Fiind un supliment alimentar care-si propune sa incetineasca procesul de imbatranire, formula Beautin Collagen contine colagen hidrolizat (peptan) extras din uleiuri naturale de peste, acid hialuronic, vitaminele A, B, C, biotin, zinc. Toate acestea stimuleaza producerea unei cantitati optime de colagen si elstina, actioneaza ca un scut protector impotriva radicalilor liberi si au actiune benefica asupra  tesutului conjunctiv dar si a articulatiilor.

Faptul ca toate aceste ingrediente se regasesc intr-un supliment sub forma de bautura, le face sa fie mult mai usor si rapid asimilate de catre organism.

Beautin Collagen -ul meu are gust de mango si pepene galben (exista si varianta capsuni – vanilie), se consuma seara, inainte de culcare, cu ajutorul capacului care serveste si ca unitate de masura. Eu nu l-am consumat diluat, pentru ca mi-a placut gustul exact asa cum este.

Pentru a ne bucura de efectele sale, este recomandata o cura … zic eu de 3 luni, asa cum functioneaza orice alt supliment.

Cautand pe net despre produs, am gasit mai multe informatii pe www.healthyme.ro.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *