Mezoterapia lipolitica impotriva grasimilor localizate


Iti place? Click aici sa ii dai share!


mezo celulita

Dupa cum ati citit probabil, am incercat in aceasta primavara biorevitalizarea tenului (mezoterapie) – iar pe masura ce trece timpul, rezultatul este din ce in ce mai spectaculos. Tenul arata foarte fresh, curat, mai plin, mai luminos! Este una din terapiile pe care le recomand din suflet!

De data aceasta insa vreau sa scriu despre mezoterapia pentru tesuturile adipoase localizate – coapse, abdomen, brate, care, mai ales acum in perioada verii, sunt dezvelite si lasate la vedere mai mult ca oricand.

Dr Oana Spanu¬†imi spune ca procedura este una mimim invaziva, nedureroasa, si consta in intorducerea cu ajutorul unor ace ¬†foarte fine, a unor cocktail-uri de substante menite sa “topeasca” grasimile. Substantele sunt introduse in piele in diferite profunzimi, tocmai pentru a reusi sa disperseze intreaga zona de aglomerare adipoasa.

In plus, acestea faciliteaza drenajul limfatic exact in zonele tratate.

Cea mai cautata este mezoterapia impotriva celulitei de la nivelul coapselor; se incepe prin aplicarea unei creme anestezice cu care se sta 45 de minute, apoi injectarea propriu-zisa care dureaza, in functie de marimea zonei tratate, intre 30 de minute si o ora. Tratamentul este urmat de un usor masaj pentru ca substantele sa difuzeze uniform in tesut. In timpul tratamentului se simt mici furnicaturi, dar nimic dureros, iar cateva ore dupa, raman niste semne usoare in locul injectarilor.

Sunt necesare 6-8 sedinte, la interval de o saptamana, pentru ca tratamentul sa fie eficient.

Tot prin mezoterapie se pot repara si vergeturile (cu cat mai proaspete si mai roz, cu atat rezultate mai bune) dar de aceasta data substantele introduse sunt menite sa regenereze tesutul afectat (aminoacizi, minerale, vitamine, acid hialuronic) ajutand la refacerea fibrelor de colagen si elastina.

Mezoterapia poate fi combinata, pentru rezultate si mai bune, cu radiofrecventa, microdermoabraziunea sau laserul nonablativ.

Mai multe despre mezoterapie, efecte si beneficii puteti citi aici

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *