The Beauty Big 5


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Cand auzi “THE BIG FIVE” gandul te duce, asa cum e si normal,  la cele 5 mari animale reprezentative pentru savana africana: elefantul, leul, bivolul de apa, rinocerul si leopardul.

Printr-o asociere, nu stiu cum exact, in capul meu s-a conturat ideea acestui “Big 5” si in ceea ce inseamna beauty, intr-un mod cat mai global si holistic.

Si as numi The Beauty Big 5 , cele mai importante lucruri de care ar fi bine sa tinem cont, pentru o frumusete reala, din toate punctele de vedere:

 

 

 1. Ingrijirea interioara – alimentatie de calitate (hrana, apa)
 2. Ingrijirea exterioara – skincare
 3. Sport – activitati care implica solicitare musculara, consum de calorii
 4. Odihna si somn – repaosul este esential pentru refacerea organismului
 5. Iubirea de sine, implinirea si echilibrul sufletesc

Asa mi-a venit si inspiratia pentru a crea Ageless Beauty – aceste ateliere de beauty, pe care le voi incepe luni, 24 octombrie, si care vor contine, rand pe rand cele 5 teme importante.

Pentru primul atelier voi incepe cu Basic Beauty, adica tot ce trebuie sa stim despre piele, pasii obligatorii de ingrijire, produsele de skincare existente si cum le alegem, in functie de tipul de ten, varsta, anotimp, stari emotionale, etc..

Pentru ca sunt atat de multe informatii pe net si atat de multe branduri pe piata, a-ti gasi o rutina corecta de ingrijire devine din ce in ce mai complicat. Stiu asta si din proprie experienta, de multe ori simt ca … este prea mult ceea ce ni se pune la dispozitie.

Mi se pare ca multe femei sunt debusolate (si pe bune dreptate, spuneam) si de foarte multe ori, aleg gresit produsele, doar pentru ca le foloseste si prietena cea mai buna sau doar pentru ca le place ideea de a folosi un produs anume, vazut on-line sau in reviste.  De aici si problemele tenului, care, bineinteles, reactioneaza imediat daca nu-i prieste sau nu-i convine ceva.

Mai multe insa despre toate acestea vom povesti luni seara,  la intalnirea noastra, care va fi extrem de relaxata si prietenoasa … nimic pompos, doar buna dispozitie si sper eu, multe informatii utile!

Multumesc Sephora, care va oferi goody bags tuturor participantelor !!!

Va astept deci la o intalnire, ca intre prietene!

Your beauty is your Life Style

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

 1. Maria
  20/10/2016 / 14:33

  Buna Dana,
  Unde are loc intalnirea?
  Multumesc
  Maria

 2. constanta
  20/10/2016 / 18:04

  Buna Dana, unde va fi si la ce ora. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *