Rujurile mele favorite


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Rujul este acel produs de make-up care nu trebuie sa lipseasca nici unei femei. Din punctul meu de vedere, este chintesenta feminitatii …  ma refer la make-up, fireste.

Parca atunci cand aplici un ruj pe buze, iti schimbi si atitudinea, nu numai look-ul.

Un ruj rosu si mat, vesnic in trend, va fi mereu purtat de femei puternice (sau care vor sa para, cel putin), unul roz lucios si transparent ne duce cu gandul la romantism, iar unul nude, la naturalete si simplitate.

Buzele date cu o anumita culoare de ruj exprima, cu sau fara voie, starea noastra de spirit; este de preferat sa asortam rujul tinutei, care sa exprime si ea acelesi lucru, la unison.

Inainte sa plec in vacanta, am facut o selectie a celor mai cool rujuri, de fapt culori si nuante, si am facut un scurt filmulet pentru exemplificare!

Sunt culorile si texturile mele favorite, unele chiar ale sezonului, altele din sezonul trecut, dar care imi plac inca foarte mult.

As alege o nuanta foarte tare, cum este MAC Lipdesnity Double Fudge sau MUFE C 506 pentru seara bineinteles, restul culorilor putand fi purtate, zic eu, la orice ora din zi.

Cat despre exfolierea buzelor, da este si ea importanta! Cand am filmat era foarte frig, dar asa cum exfoliem tenul in orice anotimp, la fel procedam si cu buzele.

Balsamul despre care vorbeam in clip este Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant.

Enjoy!

 

Your Beauty Is Tour Lifestyle!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *