Party Eyes


Iti place? Click aici sa ii dai share!


00340h_592x88800500h_592x888

Pentru petrecerea dintre ani poti experimenta machiaje mai indraznete si mai stralucitoare, pe care nu le porti zi de zi.

Este momentul sa-ti lasi imaginatia sa creeze si sa incerci lucruri noi.

Incepe machiajul fetei prin aplicarea unui usor scrub si a unei masti hidratante (sau, dupa nevoie, a unei masti de stralucire, matifiere, etc), apoi aplica un ser, lotiune sau crema hidratanta.

Pentru ca machiajul sa fie perfect, tenul trebuie sa fie foarte bine hidratat.

Pentru petrecerile prelungite, asa cum este cea de Anul Nou, eu recomand folosirea unui primer sau a unei baze de machiaj, astefel incat fardurile aplicate sa fie cat mai rezistente si sa nu se “scurga” pe fata, chiar daca dansezi pe rupte!

Daca ai tenul gras, poti folosi si un produs matifiant sau care micsoreaza porii, mai ales pe zona T ; astfel sebumul va fi tinut sub control.

Apoi fondul de ten, corectorul acolo unde este cazul, un puf de pudra libera si machaijul ochilor. La final, blush si buze.

Exista make-up aristi care aplica produsele de machiaj intr-o alta ordine decat cea pe care am descris-o eu aici, deci nu exista neaparat reguli; fiecare isi adopta propriul stil.

Chiar si de sarbatori trebuie sa alegi intre ochi bine accentuati sau buze perfect conturate; daca ambele trasaturi ies in evidenta, machaijul poate arata ca o masca sau chiar vulgar.

Cu cat alegi un machiaj mai sofisticat, cu atat cofura trenuie sa fie mai simpla; si invers. Un machiaj simplu, cu un clasic tus de pleoape si ruj rosu, poate fi “impodobit: chiar si cu o coronita sau un accesoriu pretios pentru par, asa cum propune Dolce &  Gabbana.

Mai jos puteti urmari un video – tutorial, pe care l-am ales pentru voi, creat de make-up artistul international, Lisa Eldridge. Have fun si un An Nou fericit tuturor !!!

Ochi stralucitori

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *