Parfumurile primaverii – Jour d’Hermes


Iti place? Click aici sa ii dai share!


HERMES

In acest inceput de primavara, s-au petrecut deja cateva lansari notabile in lumea minunata a parfumurilor, iar aceasta saptamana o voi dedica lor, celor mai noi aparitii.

Astazi va scriu cateva cuvinte despre cea mai recenta creatie a Casei Hermes,  “Jour d”Hermes”, lansare cu aroma florala si multe coronite impletite …din flori, fireste, pentru toate invitatele!

Pentru Hermes, fiecare femeie este un mister, un mister cu o stralucire discreta, plin de caldura, de lumina… Lumina ce trezeste si descopera frumusetea lumii, sublimul naturii lucrurilor si fiintelor vii. Lumina ce este insasi viata!

Aceasta lumina scoate la iveala toata frumusetea femeii, in infinitele ei forme de exprimare de zi de zi, clipa de clipa … acest lucru fiind esenta extrasa de Hermes pentru parfumul Jour d’Hermes.

Creatorul sau, Jean-Claude Ellena, elibereaza feminitatea in parfumul sau, si alege floralul; dar nu oricum, ci arome intr-un amestec neasteptat, surprinzator: buchete de flori de gradine, flori de dimineata, flori de seara, flori taiate proaspat sau crescute salbatic, arome rautaciose sau blande, senzuale… o intrega avalansa! Rezultatul? Un parfum floral care infloreste, curge … din zori pana in amurg.

Daca esti o persoana zambitoare, care priveste spre cer deschizand ochii cu bucurie, daca iti urmaresti adevarata natura traind viata din plin, visandu-ti propriul vis si implinidu-ti destinul,  sarbatorind frumusetea si facandu-i pe altii fericiti, trebuie sa incerci Jour d’Hermes … traind si celebrand fiecare zi!

Pret: 373 lei/50 ml

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

5 Comments

 1. emilia
  25/03/2013 / 18:16

  Dana sunt off topic scuze dar am mare nevoie daca poti as imi recomanzi un medic dentist implantalog bun dar sa fie un medic please nu o clinica.
  mergi,
  ema

 2. Vicky
  25/03/2013 / 20:42

  Trebuie incercat……………..

 3. monica
  27/03/2013 / 01:53

  Buna Dana! Intrebarea mea nu are nici o legatura cu postul de mai sus dar vroiam sa te rog sa imi recomanzi un produs pt cresterea sprancenelor pensate prost acum vreo 14 ani.acum am 32.am tot incercat mult timp ulei de ricin dar nimic.alt produs?si vroiam sa imi recomanzi st pe cineva priceput in bucuresti pentru a da forma sprancenelor. De saloanele anestesiei soare ce imi poti spune?sunt pricepute fetele sa ma las pe mana lor?sau mai auzisem de o tipa miky la care se penseaza si andreea raicu.

 4. Dana Sota
  27/03/2013 / 11:44

  Nu stiu Ema, sorry

 5. Dana Sota
  27/03/2013 / 11:48

  Buna Monica, sincer nu am incercat saloanele anastasiei, am auzit pareri pro si contra..dar stii cum e, niciodata un serviciu nu poate multumi pe toata lumea. Tehnica se bazeaza insa pe umplerea sprancenei prin desen/fard, avand diferite sabloane potrivite fieceri fizionomii. Nu stiu nici un produs care sa ajute cresterea insa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *