Omul Pescarus


Iti place? Click aici sa ii dai share!


omul-pescarusomul-pescarus1 Aseara am fost invitata la o avanpremiera a spectacolului “Omul Pescarus -drumul spre frumos” dupa nuvela ‘Pescarusul” Jonathan Livingston de Richard Bach. Spectacolul in sine poate mult mai mult din punct de vedere tehnic, dar m-au impresionat “actorii” foarte talentati, extrem de bine antrenati, cei cinci tineri din trupa de acrobati Xtreme. Primul spectacol de teatru acrobatic din Romania, in regia lui Chris Simion, va avea loc la Grand Cinema Digiplex in fiecare marti, incepand de astazi.
Daca doriti sa vedeti un show mai altfel, este o ocazie buna, iar povestea … este inspirationala.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

5 Comments

 1. Ramona
  02/12/2011 / 17:28

  Buna Dana,

  Sunt cam pe langa subiect, insa, as dori sa te intreb pe tine sau pe celelalte fan ale blogului tau, unde as putea gasi servicii de calitate pentru pensat. Sunt total nemultumita de ultimele mele incercari pe la saloane, multe persoane incompetente. Sper sa ma puteti ajuta. Va multumesc frumos!

 2. ANCA V
  03/12/2011 / 13:35

  Buna Dana,nu are legatura cu subiectul din aceasta rubrica,as vrea sa stiu daca la o rochie rosie scurta merg pantofi negri sau crem,evident sa asortez si poseta ,te pup!

 3. Dana Sota
  04/12/2011 / 11:33

  Buna Anca, depinde, merg si cei crem si cei negri. Daca esti brunete, incearca negru, daca esti blonda, bej. Poseta poate fi aurie daca mergi pe bej si evident toate accesoriile aurii si argintie, daca mergi pe negru, cu accesoriile aurii. daca est mai indrazneata si crezi ca ti se potriveste castil, amesteca accesoriile aurii cu cele argintii.

 4. Dana Sota
  06/12/2011 / 09:42

  Buna Ramona, iti pot recomanda locul unde merg eu, salon Baroque ( 0730 330 029) la cosmeticiana Alina sau daca vrei ceva mai sofisticat, la salonul Anastasiei Soare.

 5. Ramona
  06/12/2011 / 22:51

  Multumesc frumos! Voi merge la salon Baroque.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *