Noutatile Cronos Med pentru 2020


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Stii deja ca aleg oricand procedurile estetice non-invazive si minim invazive in favoarea celor mai intruzive. Se pare ca este si noul trend, pentru ca acestea sunt din ce in ce mai performante iar rezultatele mai spectaculaose!

Daca in articolul trecut am scris despre tendintele in beauty la nivel global pentru anul acesta, acum vorbesc despre ce se poate face aici, la noi, mai exact la Cronos Med.

Asadar, 2020 deschide o decada a unei griji sporite fata de sine si a terapiilor personalizate, a unor planuri de tratament complexe, pentru o frumusete stimulata si mentinuta din interior catre exterior. Conteaza frumusetea sanatoasa, nu doar frumusetea formei. 

Trendurile lui 2020 se bazeaza pe minim invaziv si non invaziv, inner beauty, inovatie la nivel de tehnologii si de substante, de la micro la nano, de exemplu, pe terapii care infrumuseteaza cu resurse proprii si in profunzime. Se pune accent si pe mind & spirit, pe spa medical in zona estetica si pe o abordare holistica a pacientului.

Exact conceptul pe care dr. Constantin Stan a fondat Cronos Med. Pentru ca a adus in acelasi loc experti care, impreuna, creeaza un intreg ecosistem al frumusetii. 

Ce a pregatit Cronos Med in 2020? 

Inceputul de an este dedicat campaniei #CronosPriceLess la Cronos Med. Pentru ca frumusetea noastra e nepretuita, iar terapiile au un pret mai mic; in plus, vei primi si daruri de beauty speciale pana pe 20 februarie.

Am selectat cele mai iubite terapii, dar si pe cele recomandate atat de echipa Cronos Med, cat si de ambasadorii si pacientii clinicii. 

  • Medicii Cronos Med opteaza pentru #InstantBeauty cu injectabilele Cronos. Tratamentele cu toxina botulinica si acid hialuronic vin la pachet cu un cadou. Administrarea de toxina botulinica, trei zone, acid hialuronic, trei mililitri, sau MD Codes, sunt insotite iarna aceasta de o formula personalizata Universkin. Terapiile Cronos Lips si fillerele by Cronos cu folosirea a doi mililitri de acid hialuronic au si ele un special gift, un set de fiole Dr. Babor. 
  • Doua dintre terapiile signature Cronos Med merg intr-un pachet special de luna aceasta. O serie de patru sedinte Cronos Vita Immune Booster, terapia perfuzabila cu vitamine prin care organismul obosit isi revine in cel mai scurt timp, iar pielea e din ce in ce mai luminoasa, are un special gift: o procedura skin glow Cronosderm. E tratamentul de ultima generatie dezvoltat de dr. Constantin Stan, care intinereste in profunzime. 
  • Tot pentru o piele fina, neteda si luminoasa, less is more la Cronos Med. Minus 20% din pachetele deja reduse inaintea verii trecute, de epilare definitiva cu cel mai performant laser, Stardust Med
  • Si tot pentru un corp perfect, vei beneficia de un discount de 15 procente din pachetul de zece sedinte cu vedeta absoluta a super masinilor de frumusete de la Cronos Med, LPG Alliance, platforma medicala. (O serie de 10 sedinte, suficiente pentru o remodelare corporala vizibila. Cost? 2.400 de lei)
  • Preferi sa-ti faci o programare sambata la clinica?? Cronos Med a pregatit un cadou special cu cremele si serumurile bestsellers. Plus 10% off din terapiile antiaging injectabile si 20% la cele cosmetice. 

Vor urma si alte surprize pentru pacientii clinicii si followersii de pe platformele Social Media, in campania  Inner Beauty Therapies by Cronos Med 

#CronosVita, cel putin trei tipuri de tratamente PRP, fat transfer pentru o piele mai sanatoasa si mai tanara, regenerata cu propriile resurse, nutritie anti-aging, suplimente alimentare personalizate in programele de slabit, dar si suplimente intr-un kit estetic special, terapii pe baza de lumina vindecatoare si peeling-urile cu nanomolecule, dar si injectabilele made to measure ar fi cateva dintre noutatile Cronos Med pentru 2020. 

Sa le luam pe rand pe cateva dintre ele: 

  1. PEELING-URILE CU NANOMOLECULE – Vorbim de un trend mondial, mai putine peeling-uri foarte agresive, chimice puternic, mai multe peeling-uri medii, usoare, care nu ard pielea profund, ba mai mult, au rezultat datorita acestor nanomolecule care patrund pana la nivelul celulei si actioneaza in timp, avand absorbtie nano. Deci, vorbim de un tip de peeling mult mai putin agresiv, cu rezultate foarte bune pe o mai lunga durata. 
  2. INJECTABILE MADE TO MEASURE – Pentru terapiile anti-aging injectabile, vorbim in special de acid hialuronic si toxina botulinica, deja au fost create si inca se creeaza tot mai multe tipuri, de exemplu, de acid hialuronic – unele mai dense, altele mai lichide, in functie de zona care trebuie tratatata, riduri, etc. Cu botoxul e o alta poveste, apar mai multe tehnici de injectare. Una foarte in trend anul acesta este skinbotox-ul, mai exact injectarea superficiala, nu subcutanata. Netezeste pielea si ridurile fara a ingheta mimica de expresie a fetei, fara a blocha muschii cu totul, micsoreaza porii si da un efecte de skin glass, natural glow. 
  3. TRANSFERUL DE GRASIME – Transferul de grasime, grasimea proprie, este o super terapie anti-aging si regeneranta, deci nu e nevoie sa faci des, mai mult decat atat, folosesti resursele proprii. Cum functioneaza? Se preleveaza cu o canula speciala, un ac mai gros, tesut adipos, care se centrifugheaza, se fluidizeaza si ulterior se administreaza facial prin micronjectare. Ce este interesant e ca tesutul tau adipos pastreaza si celule susa, deci are putere de regenerare, iar efectul nu dispare in cateva luni, ca la alte tipuri de injectabile.
  4. NEXTMOTION – Tehnologia Nextmotion – consultatia 3D – nu e chiar o terapie, e o supertehnologie de realitate augmentata. E foarte interesant ca poti vedea cum arati peste cinci sau zece ani. Si poti vedea si cum vei arsta cu modificari pe care ti le doresti. Toate imaginile, foto sau/si video, sunt inregistrate in fisa de pacient. Abia astept sa incerc treaba asta si eu!
  5. NUTRITIE ANTI-AGING – Este un trend foarte puternic in personalizarea nutritiei in functie de modul in care functioneaza organismul nostru, de activitatile pe care le facem, de varsta pe care o avem. Medicii si terapeutii Cronos Med aduc în 2020 un program anti-aging care se bazeaza si pe o nutritie potrivita. Medicul nutritionist, specialistul dermatolog, la nevoie si cel endocrinolog, expertul in terapii corporale si cosmetologul stabilesc impreuna un plan de tratament complet astfel incat din alimentatie, terapiile si suplimentele alimentare create de Cronos Med, organismul nostru sa se menina sanatos, frumos si tanar. 

Pentru mai multe detalii, poti accesa site-ul Cronos Med aici

Articol scris in parteneriat cu Cronos Med.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *