Nina Pop Party


Iti place? Click aici sa ii dai share!


NINA POP_DOTS INVASION (3)_425x copyAstazi este ziua Ninei … Nu, Nina Pop nu este o persoana care se sarbatoreste si face o petrecere 🙂

Nina Ricci este cea care aniverseaza 10 ani de la inceputul povestii sale, Nina … 10 ani de calatorie, 10 ani de fascinatie, 10 ani de poveste.

In acesti 10 ani au fost lansate 10 sticlute de colectie, iar anul acesta Nina Pop completeaza colectia merelor colorate Nina.

Pentru aniversarea aceasta fabuloasa, Nina Pop s-a impodobit cu buline roz, galbene, albastre, caramizii si este gata pentru o petrecere de neuitat!

Stralucitoare si festiva, sticluta de un alb perfect lacuit este invaluita in curcubeul de culori formand un arc peste timp si aducand un omagiu sticlei originale, din 2006.

Atunci totul a inceput cu un parfum floral si delicat iar astazi isi pastreaza feminitatea, gratia si spontaneitatea. Parfumul te poarta intr-un taram de fantezie contopita cu realitate, un univers parisian sofisticat, o lume aparte, speciala,  de care iti doresti sa apartii.

Nina Pop este o femeie tanara care si-a invitat la petrecere sperantele, dorintele si emotiile….cele de ieri, de azi si de maine. Rade, danseaza, viseaza cu ochii deschisi, se simte mai vie ca oricand!

Nina se invalule intr-o aroma floral-fructata de cirice de ziua ei, aducand un omagiu Ninei de acum 10 ani,

Daca sunteti colectionare ale editiilor Nina din untimii 10 ani, aceasta noua sticluta va va umple de bucurie, atat olfactiva cat si vizuala.

NINA POP_10 COLLECTORS (2)_1037 copy

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *