Manualul tenului stralucitor


Iti place? Click aici sa ii dai share!


 

Un ten sanatos, bine hidratat, fara impuritati si celule moarte = un ten stralucitor.

Cand esti fericit si cu inima plina, parca esti inconjurat de o lumina aparte, la fel si atunci cand esti trist.

Sentimentele noastre se pot vedea atat de usor, iar ochii, chipul, tenul, pielea, sunt primele care ne tradeaza emotiile.

Nu este vreo mare filozofie, mecanismul este chiar simplu; atunci cand suntem fericiti, creierul nostru elibereaza endorfine, acei hormoni cu structura de proteina complexa, care prin reactii chimice, fac ca pielea noastra (printre altele) sa devina mai plina de vitalitate, mai luminoasa, mai destinsa.

Neputand sa o ducem insa dintr-o fericire in alta, este bine ca, din cand in cand, sa provocam noi insine stralucirea despre care vorbeam.

Pielea noastra se elibereaza de celulele moarte in mod natural, intr-un cilcu de 26-28 de zile, deci practic, ne exfoliem si reinnoim permanet; un om pierde, in timpul vietii, in jur de 18 kg de …piele! Acest proces incetineste dupa varsta de 30 de ani, de aceea tratamentele de stralucire pot face minuni pentru tenul nostru.

Saptamana trecuta am incercat Tratamentul de stralucire Bella, o procedura care se poate face si vara, pe tenul bronzat si care dureaza doar 30 – 40 de minute.

FullSizeRender-11

In primul rand, procedura este super placuta si relaxanta dar fiind vorba despre un proces care implica peelingul, este realizata de medic specialist in dermatologie si estetica, Dr Ina Sosoaca

  1. Primul pas – Curatarea – se face cu un produs complex de fitoactvi, ales in functie de tipul de ten.
  2. Pasul doi – Aplicarea unei masti de reactivare celulara si revitalizare, pentru cresterea elasticitatii pielii, pe baza de urzica.
  3. Pasul trei – Aplicarea solutiei de peeling cu o concentratie de 10% AHA (acizi alfahidraxy din fructe, inclusiv acid glicolic, extras din trestia de zahar). Acest peeling are rolul de a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii prin topire. Nu se va sta mai mult de 5 minute cu aceasta solutie.
  4. Pasul patru – Dupa ce tenul a fost perfect curatat de celulele moarte, se aplica o fiola pe baza de acid hialuronic, pentru hidratare in profunzime. Pentru mine, Ina a ales si o fiola de restucturare, cu siliciu, cupru, glutation si acid lipoic. Fiecare tip de ten si inestetism este tratat cu o alta formula, personalizata. Se pot adauga fiole cu alge pentru piele grasa, cu mac galben pentru lifting si fermitate, cu colagen, etc..
  5. Pasul  cinci – Masca de final – pentru indepartarea ultimelor reziduuri si sigilarea substantelor aplicate anterior.
  6. Pasul sase – Aplicarea unei creme specifice tipului de ten

DSbella2

 

Dupa cele 30 de minute petrecute in mainile Inei, tenul meu era atat de fin, de curat si de bine hidratat … Coala de hartie, cum imi place mie sa spun!

Dar ar fi sa recomand acest tratament, as spune ca e este neaparat de facut inaintea unor evenimente importante, cand tenul trebuie sa arate perfect.

De asemenea, daca fumati si aveti tenul tern, opac, asfixiat, tratamentul de stralucire este pur si simplu salvator. In acest caz ar trebui urmate o serie de astfel de proceduri, dar rezultatele se vad deja de prima oara.

Frumusetea nu inseamna perfectiune, ci o stare fireasca, naturala, de bine! In interior si la exterior, deopotriva!

SD bella3

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *