Look who’s driving by AList Magazine


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Bianca Popescu de la AListMagazine m-a invitat sa-i tin companie si sa-i raspund catorva intrebari, pe bancheta din spate a unui Mercedes-Benz, in emisiunea Look who’s driving! Multumesc Bianca!

Suntem deja la cel de-al doilea interviu din seria celor 10 pe care le vom face în colaborare cu comunitatea „She’s Mercedes”, o initiativa Mercedes-Benz, un loc în care femeile se pot conecta si face schimb de idei si experiente. Asadar, va voi prezenta 10 femei exceptionale din domenii si industrii diverse, pe care le vom descoperi printr-o serie de întrebari despre stilul lor de a conduce, atât un autoturism, cât si viata profesionala într-un interviu desfasurat (unde putea fi mai bine?) pe bancheta din spate a masinii.

Dana Sota este cea de-a doua invitata de la Look Who’s Driving despre care am simtit ca se potriveste foarte bine teoriei comunitatii „She’s Mercedes”: o femeie puternica, moderna, conectata, dar si foarte ambitioasa.

Când spui Dana Sota, te gândesti automat la industria de beauty, unde a fost una dintre primele românce care s-au implicat extrem de activ în aceasta zona. Asa ca si-a facut curaj si a deschis primul centru de estetica faciala si corporala, a moderat emisiuni de televiziune, a fost beauty editor la mai multe reviste, a scris o carte, iar din 2009 încoace a crezut si crede în online. www.danasota.com este locul în care împartaseste toate experientele de beauty, sanatate, travel si healty lifestyle cu cititoarele ei.”

Puteti citi mai departe, aici

Your beauty is your lifestyle!

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

  1. Dana Sota
    23/12/2016 / 09:35

    Multumesc frumos !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *