Lansari de carte


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Coperta Acneea_436x600jocul-celor-o-suta-de-frunze-si-alte-povestiri_1_fullsize

In ultimile zile am participat la doua lansari de carte si m-am gandit sa impartasesc si cu voi.

Singura legatura intre cele doua carti este ca ambele sunt scrise de personalitati importante in domneiile in care activeaza; dna dr Leventer, renumit medic dermatolog si dl Varujan Vosganian, autor a sase volume de poezie si proza, dar si binecunoscut om politic.

” Cum sa scapi de acnee “ (cea mai raspandita dar si cea mai neglijata afectiune dermatologica a momentului) este menita sa traga un semnal de alarma asupra acestei probleme care nu mai tine neaparat de schimbarile hormonale ale adolescentei, ci afecteaza toate grupele de varsta, de la copii la adulti.

Cartea prezinta noile forme de acnee, cauzele si consecintele acestora,  precum si solutii pentru rezolvarea lor.

Deocamdata poate fi gasita in cabinetele medicilor dermatologi, dar voi incerca sa o ofer si eu, aici pe blog, mai multor cititoare care au nevoie de ea.

” Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri” este o carte despre noi, romanii, momente din istoria noastra recenta vazute prin prisma autorului.

” Cele sase povestiri ale volumului vorbesc despre nelinistile, cautarile si incertitudinile noastre, despre atatea traume inca nevindecate.

Jocul celor o suta de frunze ne previne ca daca memoria, ca stare de luciditate, nu se regaseste in prezentul  si chiar in viitorul nostru, viitorul nu va fi decat o reintoarcere in trecut” spune editura Polirom.

Cartea se gaseste deja in librarii si on-line iar dupa lectura la care am asistat aseara, cu siguranta merita citita.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

6 Comments

 1. roxi24
  19/02/2014 / 20:25

  Da,acneea,distruge orice chef de a te bucura de viata cand te trezesti dimineata si te uiti in oglinda..si eu sufar de acnee,de la varsta de 12 ani,nu este forma grava,dar in continuare imi face probleme,am incercat tot ce am pututi in limita unui buget restrans.O asemenea carte ar fi binevenita

 2. adriana
  20/02/2014 / 22:57

  Vreau sa ajung Luni 24 feb la cab dvs, nu sunt din Bucuresti dar avind ceva de rezolvat tb sa vin si de aceea imi doresc mult sa vin la o consultatie, va rog

 3. Raluca
  21/02/2014 / 00:35

  Da, subscriu pt cartea dr. Leventer, poate poti face cumva sa oferi spre vanzare pe blog de la editura.

 4. adriana
  21/02/2014 / 16:45

  Va rog sa-mi spuneti daca pot sa vin luni la cabinet dvs

 5. Dana Sota
  24/02/2014 / 17:58

  Buna Adriana, te rog sa imi dai numarul tau de tel pe adresa kantarya@yahoo.com si te vom suna noi. Multumesc!

 6. Dana Sota
  24/02/2014 / 18:01

  Buna Adriana, eu am fost plecata din tara, deci luni nu am avut consultatii. Ti-am scris mai sus, da-mi un mail si vedem cum facem pt lunea viitoare, daca mai poti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *