Lansarea parfumului Issey Miyake Pleats Please la Marionnaud


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Issey Miyake este una dintre cele mai remarcabile figuri din lumea modei, apreciat pentru stilul sau simplist, dar care debordeaza de eleganta in acelasi timp. Pliurile, detaliul definitoriu al creatiilor sale, datorita carora acesta este recunoscut si apreciat in lumea intreaga, se regasesc astazi pe sticluta eleganta a noului parfum Pleats Please, inspirat din bogatia de culori si dinamismul care au definit dintotdeauna creatiile semnate de celebrul designer.

Saptamana trecuta am luat parte in cadrul magazinului Marionnaud la lansarea acestui nou parfum, disponibil in doua variante: eau de toilette si eau de parfum. “Va rog frumos, pliuri!” – un nume absolut neobisnuit pentru un astfel de produs, dar care ilustreaza perfect explozia de energie si vitalitate care ne trezeste la viata prin culori vii, motive geometrice si arome deosebite. Altfel spus, parfumierul Aurelien Guichard a reusit sa creeze un buchet de motive care se imbina perfect intre ele, rezultand un parfum modern, delicat si feminin.

parfum

Apa de parfum Pleats Please este – potrivit spuselor lui Aurelien Guichard – ca o muscatura dintr-o prajitura macaron cu aroma de violeta, cu alte cuvinte, parfumul este un adevarat deliciu violet. Aceasta varianta este o optiune care va multumi cu siguranta iubitoarele de Insolence de la Guerlain, Daisy Marc Jacobs sau apa de parfum Lolita Lempicka.

apa

Apa de toaleta Pleats Please, a carei nota de varf este nashi, un  fruct hibrid ce oscileaza intre mar si para, are o aroma fructata, ce imbina armonios dulcele cu amarul. Este alegerea perfecta pentru iubitoarele de J’adore Dior, Very irresistible Givenchy sau Flower by Kenzo.

Parfumurile vin intr-o sticluta aparte, o intrupare 3D a pliului, in forma unui poliedru multifatetat, iar capacul ia forma unui calyx floral de culoare alba, care reprezinta atat o floare, cat si pliurile, care au inspirat acest parfum.

Atat apa de parfum, cat si apa de toaleta “Pleats Please” pot fi achizitionate din cadrul magazinului Marionnaud la pretul de 226, respectiv 212 lei, in varianta de 30 ml si 329, respectiv 291 lei, in varianta de 50 ml.

Indiferent de varianta preferata, aceste doua esente sunt special create pentru femeile ce nu vor sa treaca neobservate, lasand o amprenta olfactiva de neuitat in urma lor.

 Articol redactat de Ana.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *