Ladies in motion


Iti place? Click aici sa ii dai share!


dana sota lexus IS300h2_1024x73De ceva timp ma curteaza asiduu un Lexus IS,  sa iesim impreuna la o plimbare si, daca imi place de el,sa facem si o sedinta foto, cateva poze dragute pentru revista Ladies in motion 🙂

Recunosc ca nu sunt o mare consumatoare de masini, imi plac evident, cele care imi ofera confort si siguranta, si daca au si un strop de “special” , cu atat mai bine!!

Intr-un final am cedat insistentelor si ne-am vazut – usor agresiv la exterior dar elegant, stilat si eco friendly (de fapt starea lui de hibrid  m-a cucerit) , Lexus IS m-a facut sa il plac de la prima vedere.

Nu am mai condus niciodata o masina hibrid, iar senzatia de plutire si liniste, atunci cand motorul functioneaza doar pe electric este cu totul deosebita.

Am iesit la un test drive pe bulavardele capitalei, apoi ne-am invartit prin jurul ei, intr-un final oprindu-ne sa ne pozam  la Clubul Dignitas, o vila splendida din secolul XIX  din strada  Anton Pann.

Nu o sa va dau acum detalii tehnice si nu o sa va povestesc despre putere, cuplu, viteza maxima, etc ci doar despre ceea ce mie mi-a atras atentia : consumul (l/100 km) este de 4,3 iar emisia de  CO2 (g/km) de 101, fata de aproape 200 si peste, cat au masinile obisnuite.

La sedinta foto am purtat o superba rochie semnata Stephan Pelger din colectia L’Amante, prezentata la inceputul lunii octombrie in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute targuri marca Paris Fashion Week, Vendome Luxury. Multumesc Stephi 🙂 !!!

In crearea acestei coletii Pelger a fost inspirat de anii `40 ai Parisului, redefinind prin noile sale creatii, rochia din matase, ce urmeaza discret linia corpului feminin, asemeni unui neglije fin si extrem de senzual. Nuante de bej pudrat, roz, nude au palit in fata rosului intens, care pe mine m-a atras de la bun inceput !Am reusit cu greu sa alegem doar o singura tinuta, pentru ca toate rochiile erau minunate, fine, elegante.

Mai jos aveti varianta sedinta foto pentru Lesus IS si varianta de podium 🙂 !

Dana Sota pt Lesus IS copyPelger Paris_512x768

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

5 Comments

 1. 18/10/2013 / 16:24

  bv dana
  arati superb langa aceasta masina
  va potriviti perfect, parca ar fi fost creata pentru tine aceasta frumusete de masina

 2. 20/10/2013 / 10:48

  Frumos articol. Iata ca se pricep si femeile, la masini. 🙂

 3. Mihaela
  20/10/2013 / 16:19

  Citind articolele tale si vazand pozele, am impresia ca totul e lapte si miere in Bucuresti. Dar cand vin in tara, totul imi lasa impresia de ‘afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul’.

 4. Dana Sota
  21/10/2013 / 15:49

  Va multumesc tuturor 🙂 !

 5. Dana Sota
  21/10/2013 / 15:50

  Offf, stiu Mihaela… am ales sa vad/scriu doar despre partea frumoasa …despre cele urate scriu si vorbesc altii destul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *