Kiehl’s in Romania


Iti place? Click aici sa ii dai share!


kiehlsStirea zilei de astazi in beauty este Kiehl’s ! Da, Kiehl’s si-a deschis magazin si la noi, in mall Afi Cotroceni, si arata super-cool!

Am fost invitata in aceasta dimineata la un pre-opening, un eveniment pentru presa on-line, unde am avut ocazia sa testez produsele (pe o parte le stiam, o parte, nu), sa imi produc singura sarea de baie, doar din ingrediente naturale si uleiuri esentiale,  sa-mi verific hidratarea pielii.

Pentru cele care cunosc brandul (si sunt sigura ca sunt multe), Kiehl’s nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Dar voi scrie totusi cateva cuvinte pentru cele care fac cunostinta cu el abia acum.

Kiehl’s s-a nascut in New York -ul anilor in 1851 , plecand de la o farmacie traditionala, extinzandu-se si devenind apoi, pe parcursul a 164 de ani, o combinatie unica de produse. Din experienta, pasiunea  si cunostintele farmaceutice, fitoterapeutice si cosmetice ale celor care au detinut brandul au reszultat game pentru ingrijirea tenului, corpului si parului.

Cel mai important la Kiehl’s sunt ingreinetele, care sunt alese cu mare atentie, astfel sa fie cu adevarat benefice pentru piele.IMG_5681

M-am bucurat sa regasesc pe rafturi un best seller despre care am scris si eu acum ceva timp, unul din prefereatele mele, Midnight Recovery Concentrat, un elixir din uleiuri esentiale pure, alaturi de toate produsele brandului, peste 200 la numar.

Dupa cum spuneam, magazinul este o combinatie de vintage cu modern, cu traditional dar si cu glamour; nici o piesa de decor nu este pusa la intamplare, fiecare are o poveste .. sau mai multe; astfel motocilecta Harley, pe care nu o regasesti cu usurinta intr-un magazin de cosmetice, arata pasiunea unuia din proprietari pentru motoare si aventura, la fel si machetele de avion, sau binoclurile vechi. Candelabrul opulent este amprenta partii feminine din spatele brandului, la fel si canapeaua.

Maine va fi deschiderea oficiala, iar incepand de vineri, magazinul va fi deschis pentru public 🙂

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. Roxana
    14/04/2015 / 22:12

    Buna Dana,

    Am vizitat si eu magazinul si a fost o vizita foarte placuta. Am avut ocazia sa testez si produsele lor si chiar mi-am cumparat crema de ochi cu avocado, plus ca mi s-au oferit foarte multe mostre care m-au convins ca imi doresc si alte produse de la ei :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *