Glamglow powdermud


Iti place? Click aici sa ii dai share!


s1616788-main-hero-300Primul produs testat (si placut, evident) pe anul acesta! 🙂

Am primit spre incercare, de la Sephora, aceasta inovatie Glamglow, brand despre care am mai scris si ale carui produse mi s-a parut ca au rezultate fabuloase, atat imediate, cat si pe termen lung.

Un tratament care se foloseste saptamanal sau de doua ori pe saptamana, dupa necesitati, Powermud este o combintie multisenzoriala de namol si uleiuri, care curata bland pielea in profunzime, lasand-o fresh si foarte fina.

Masca (pentru ca se aplica sub forma de masca)  reprezinta un complex de uleiuri rare (mirt, tamaie, ulei de pin) non-grase, cu penetrare rapida, cu actiune puternica de curatare, namoluri cu actiune blanda dar eficienta de detoxifiere provenite din Brazilia, plus alti ingredienti de purificare si exfoliere. Fara parabeni, sulfati, ftalati.

Eu am ales sa o folosesc dimineata, inainte de regimul zilnic de ingrijire; am aplicat deci pe tenul curat si uscat un strat consistent de produs, apoi am asteptat, (invartindu-ma prin casa cu alte treburi) cam 10 minute, pana s-a uscat complet.

Mirosul este foarte natural/ierbos, malos … asa ca poate e mai bine de utilizat seara, cu relaxarea de rigoare.

Am indapartat-o cu apa calduta, prin miscari circulare, apoi mi-am aplicat serumul obisnuit.

Mi-a placut atat “statul” cu ea pe fata, cat si rezultatul… ten curat, fara impuritati, fara toxine 🙂 !

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *