Clinica Eliade – Spa Medical


Iti place? Click aici sa ii dai share!


SetWidth1300-AlphaSphere

In decembrie am fost super-rasfatata in cel mai nou, mai elegant, mai modern, mai cool, mai holistic, mai, mai, mai…medical spa din Bucuresti, si nu ezit sa spun (pentru ca am vazut destule)… si din tara.

O mana de oameni senzationali, super-profesionisti, tonici, frumosi, pe dinafara si pe dianuntru, dau viata acestui spatiu de excepie care este Clinica Eliade.

Stiu, ati putea spune ca sunt o norocoasa ­čÖé ! Eu zic ca este o combinatie : ani multi petrecuti in domeniu, munca, dedicare, pasiune … dupa care vine si norocul !

Ce se intampla la Clinica Eliade? Filozofia locului este simpla: “Sanatatea este o stare de completa armonie a corpului, mintii si spiritului. Cand esti eliberat de afectiuni fizice si tulburari emotionale, poarta sufletului se deschide” BKS Iyengar

Acest medical spa este o experienta in sine, intr-o atmosfera senzoriala atent creata, se doreste restabilirea echilibrului interior, fizic-emotional-mental-energetic, obtinerea starii de sanatate, de frumusete, a starii de bine.

Solutiile de tratament sunt variate,  terapii si proceduri naturale, holistice, personalizate, non-invazive asistate de personal medical specializat, care se adreseaza cauzei si nu doar simptomelor. Fiecare terapie are la baza o componenta stiintifica, dar si una de wellness. Pe scurt, aici pueti preveni efectele trecerii timpului, puteti incepe un proces coerent si asistat de detoxifiere dar puteu veni si daca suferiti de  stres, insomie, depresie, anxietate, lipsa de energie, dureri musculare, probleme circulatorii sau legate de spectul pielii.

Asyra (solutia pentru refacerea homeostazei energetice si fizice), Scenar (echilibrare energetica si eliminarea durerii), AlphaSphere (relaxare si stimularea regenerarii corpului), ozonoterapie – sauna cu ozon (reintinerire si refacerea starii de bine), sauna cu infrarosii, tratamente cosmetice anti-age, potentate de terapia cu oxigen, osteopatie, terapie cranio-sacrala, reflexo si multe, multe altele.

O sa povestesc curand despre terapiile pe care le-am incercat si care mi-au placut maxim, dar pana atunci puteti citi mai multe pe site-ul  Clinica Eliade

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

6 Comments

 1. Alina
  19/01/2015 / 15:43

  Buna,Dana!Ai putea te rog sa-mi recomanzi un medic estetician bun pentru o liposuctie,altul decat domnul doctor Stan care are preturi foarte ridicate.Multumesc

 2. Dana Sota
  21/01/2015 / 09:47

  Buna Alina, mai intai as merge la doi, trei medici la consultatie, sa vad cu care “rezonez”. Dr Rebosapca este un medic f bun (mai ales pt sani, dar face si alte interventii), so de asemena poti incerca la Clinica Eliade o intrevedere, si ei au medici f buni.

 3. Alina
  23/01/2015 / 18:58

  Multumesc,Dana!
  O sa tin cont de sfaturile tale!

 4. Alina
  23/01/2015 / 19:01

  Multumesc,Dana!O sa tin cont de sfaturile tale!

 5. 11/01/2019 / 22:55

  Buna.Am hernie hiatala prin alunecare si reflux gastro esofagian.As putea apela la dumneavoastra pentru osteopatie? Multumesc

 6. Dana Sota
  30/01/2019 / 13:02

  Buna Mihaela, sigur, ai toate contactele pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *