Digital Divas 2015


Iti place? Click aici sa ii dai share!


IMG_6298IMG_6292IMG_6302IMG_6303

A mai trecut un an, si ne-am reintalnit cu toate “divele” din lumea on-line, cele care scriu despre fashion, beauty, life-style, cele pasionate de fotografie, de caritate sau pur si simplu de viata….acele femei pe care le cititi si le admirati zi de zi, accesandu-le bloggurile sau site-urile.

Aflata la a patra editie, Digital Divas by Avon mi s-a parut mai stralucitoare, mai bine organizata, cu speakeri – vedete din tara si strainatate, cu mult mai multi participanti, cu mai multe categorii de premiat. Lume frumoasa si inspirationala din zona print si on-line, a umplut aseara pana la refuz Palatul Bragadiru.

Anul acesta am fost  in juriu, si am avut placerea sa inmanez premiile pentru Best Newcomer Beauty Blog colegelor mai tinere si mai nou venite in lumea de beauty.

Preferatatele mele, pe care vi le recomand, sunt Andreea Raicu – premiul Best Women Websites si Absolutely Fabulous – premiile Best Fashion Blog, Best Use of Photography,  Digital Diva of the Year) – de Diana Enciu si Alina Tanasa.

Feliciatri tuturor bloggeritzelor, premiate sau nu,  dar si organizatorilor, care au facut o treba excelenta!

Puteti vedea toate categoriile, nominalizatii, juriul, premiile oferite pe Digital Divas By Avon 

Multumesc pentru tinuta dragului prieten,  Stephan Pelger  !

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *