Dive Digitale


Iti place? Click aici sa ii dai share!


photo

Ieri am avut o zi foarte agitata dar plina de satisfactii si..intr-un final, surprize!

A doua editie Digital Divas, isi deschidea din nou portile, de data asta mai bine pregatita, mai glamuroasa, mai sofisticata. Evenimentul este unul de amploare, dedicat femeilor active din on-line pe teme de beauty, fashion si life-style.

Pe tot parcursul zilei s-au desfasurat sesiuni pe diferite subiecte, cu oameni inspirationali din zona social media dar nu numai, cu blogeri si antreprenori care activeaza fervent si cu pasiune in on-line-ul romanesc.

Eu am fost invitata in calitate de speaker, pentru a impartasi din experienta mea de bloger cu deja 5 ani vechime, dar si de persoana ce activeaza in lumea de beauty de mai bine de 15 ani. Am vorbit deci, si eu  alaturi de Loredana Groza, Andreea Badala, Raluca Kisescu, Maurice Munteanu, Vicki Nicola – ca sa numesc doar cativa dintre invitati.

Seara a fost Gala de premiere, si iata-ma chemata pe scena, pentru al doilea an consecutiv, sa-mi fie inmanat premiul Best Beauty Blog 🙂

Recunosc ca surpriza a fost imensa, in primul rand pentru ca nu credeam ca mai concurez la aceasta categorie, avand in vedere premiul luat anul trecut.

Am fost coplesita din nou de emotii si bucurie, si am realizat ca munca mea este cu adevarat apreciata, ca exista multi oameni care ma citesc, care simt si gandesc la fel ca mine, care cauta calitate in exprimare, care

doresc sa fie informati despre produse si servicii de top, care au inteles ca “Frumusetea se invata” clipa de clipa, pas cu pas.

Multumesc tuturor celor care m-au votat 🙂 !

In foto sunt cu vechea mea prietena si colaboratoare, Mara Coman, redactor sef la revista Marie Claire, castigatoarea premiului Best New Comer Blog.

In curand veti putea afla si castigatorii celorlalte categorii, pe Digital Divas.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *